Boek nu Boek nu Escaperooms thema 'The Tattooshop' met Battleroom en kindervariant.

Escape
rooms

De deur van de tattooshop valt in het slot. Je zit gevangen in een tijdbom. Vind de sleutel binnen een uur en ontsnap, anders staan wij niet in voor de wandaden van de gefrustreerde tatoeëerder!

  • SUPERGAVE ACTIVITEIT VOOR GROEPS- EN BEDRIJFSUITJES
  • BATTLE ESCAPEROOM, TWEE IDENTIEKE KAMERS. WIE ONTSNAPT EERST
  • KIDSESCAPEROOM. SUPERTOF UITJES VOOR KIDS. KINDERFEESTJES
  • ESCAPEGAME. MET JE TEAMGENOTEN IN DE HANDBOEIEN

ZENUWSLOPENDE UITDAGING

Je zit opgesloten in een onheilspellende tattooshop. Alle kans dat je slachtoffer wordt van de leerling tatoeëerder. Deze leerling heeft een voorliefde voor experimenteren op wildvreemden. Het is duidelijk. Hier moet je zo snel mogelijk weg. Samenwerken met  je vrienden, familie, collega’s of andere lotgenoten is cruciaal. Hier leer je mensen pas écht kennen. Raadsels, puzzels en cryptische aanwijzingen brengen je steeds dichter bij de sleutel. Lukt het binnen één uur te ontsnappen? Emoties gieren van stress tot opluchting, van wanhoop tot uitzinnige vreugde. Zinderende spanning. Houdt iedereen onder druk het hoofd koel? In onze battle-escaperoom met twee identieke kamers speel je gelijktijdig tegen elkaar. Welke kamer ontsnapt het eerst?

kidsescaperoom

Je wordt met je vrienden opgesloten in de Schatkamer van Samcity. Wie durft de tunnel in op zoek naar de schat? Alle puzzels moeten worden opgelost om binnen één uur te ontsnappen. Elk kinderfeestje in Samcity kan worden gecombineerd met de kidsescaperoom. De kidsescaperoom is voor kinderen van 7 t/m 12 jaar.

escapegame

Je zit met handboeien en cijfersloten vast aan je vrienden, familie of collega’s. Je gaat op een zoektocht door Samcity. Welk team vindt als eerste alle codes om de teamleden los te spelen? Perfecte activiteit voor elk bedrijfs- en groepsuitje van 10 tot 21 personen. Onze escapegame kan met al onze activiteiten worden gecombineerd.

bedrijfsuitjes

Onze battle-escaperoom is perfect voor elk bedrijfsuitje. Voor grote groepen kan de battle-escaperoom worden gecombineerd met al onze andere activiteiten. Mega teambuilding!

groepsuitjes

Vrijgezellenfeest, babyshower, vrienden & vriendinnenuitjes of familiereünie. Combineer onze (battle) escaperoom met het lekkers van onze horeca. Succes verzekerd voor elk groepsuitje.

Previous Next

Escaperoom The Tattooshop!

Previous Next

Familie, vrienden of collega's. Hier leer je elkaar pas echt kennen.

Previous Next

Battle escaperoom! Escape en battle in één.

Previous Next

Lukt het binnen één uur te ontsnappen?

Previous Next

Onder constante begeleiding van onze instructeur.

Previous Next

Escape or still stuck? Get your picture!

Previous Next

We staan niet in voor de wandaden van de tatoeëerder..

Previous Next

Escapegame voor groepen. Met je team in de handboeien.

Previous Next

Kidsescaperoom. De schatkamer van Samcity!

Previous Next

Kidsescaperoom party voor 5 of 6 kids t/m 12 jaar.

Cookie Verklaring Privacy Verklaring Studio Tempel