Boek nu Boek nu Escaperoom thema 'The Tattooshop'. Battleroom en kindervariant.

Escaperoom

De deur van de tattooshop valt in het slot. Je zit gevangen in een tijdbom. Vind de sleutel binnen een uur en ontsnap, anders staan wij niet in voor de wandaden van de gefrustreerde tatoeëerder!

  • BATTLE ESCAPEROOM. TWEE IDENTIEKE KAMERS. WIE ONTSNAPT EERST
  • ESCAPEGAME. MET JE TEAMGENOTEN IN DE HANDBOEIEN
  • OUTDOOR TREASURE HUNT. INTERACTIEF EN UITDAGEND
  • KIDSESCAPEROOM. SUPERTOF UITJE VOOR KIDS.

ZENUWSLOPENDE UITDAGING

Je zit opgesloten in een onheilspellende tattooshop. Alle kans dat je slachtoffer wordt van de leerling tatoeëerder. Deze leerling heeft een voorliefde voor experimenteren op wildvreemden. Het is duidelijk. Hier moet je zo snel mogelijk weg. Samenwerken met  je vrienden, familie, collega’s of andere lotgenoten is cruciaal. Raadsels, puzzels en cryptische aanwijzingen brengen je steeds dichter bij de sleutel. Houdt iedereen onder druk het hoofd koel en lukt het om binnen één uur te ontsnappen? Onze battle-escaperoom bestaat uit twee identieke kamers, waarin je gelijktijdig tegen elkaar speelt. Welke kamer ontsnapt het eerst?

kidsescaperoom

Je wordt met je vrienden opgesloten in de Schatkamer van Samcity. Wie durft de tunnel in op zoek naar de schat? Alle puzzels moeten worden opgelost om binnen één uur te ontsnappen. Elk kinderfeestje in Samcity kan worden gecombineerd met de kinderescaperoom. Deze escaperoom is voor kinderen van 7 t/m 12 jaar en kan door max. 6 kinderen bezocht worden.

escapegame

Je zit vast aan je teamgenoten met handboeien en cijfersloten. Je gaat op een zoektocht door Samcity. Vind jouw team als eerste de codes om je teamgenoten los te spelen? Samenwerken is cruciaal. Haast is geboden. Maar is dit altijd verstandig? Welk team speelt als eerste alle teamleden vrij, kraakt de kluis en komt als winnaar uit de strijd? Perfecte activiteit voor elk bedrijfs- en groepsuitje van 10 tot 21 personen. Onze escapegame kan met al onze activiteiten worden gecombineerd.

treasure hunt

Treasure Hunt is een superspannende, interactieve en uitdagende outdoor game, waarbij je met je team op zoek gaat naar de code van de schatkist. Er moeten puzzels worden opgelost, vragen beantwoord en opdrachten uitgevoerd. Daarbij draait het om de snelste tijd. Het team dat als eerste de code vindt, is de winnaar. Treasure Hunt The Game kan gespeeld worden met 10 t/m 36 personen.

bedrijfsuitjes

Onze battle-escaperoom is perfect voor elk bedrijfsuitje. Voor grote groepen kan de battle-escaperoom worden gecombineerd met al onze andere activiteiten. Mega teambuilding!

groepsuitjes

Vrijgezellenfeest, babyshower, vrienden & vriendinnenuitjes of familiereünie. Combineer onze escaperooms met een bezoek aan ons restaurant. Succes verzekerd voor elk groepsuitje.

Previous Next

Escaperoom The Tattooshop!

Previous Next

Familie, vrienden of collega's. Hier leer je elkaar pas echt kennen.

Previous Next

Battle escaperoom! Escape en battle in één.

Previous Next

Lukt het binnen één uur te ontsnappen?

Previous Next

Onder constante begeleiding van onze instructeur.

Previous Next

Escape or still stuck? Get your picture!

Previous Next

We staan niet in voor de wandaden van de tatoeëerder..

Previous Next

Escapegame voor groepen. Met je team in de handboeien.

Previous Next

Kidsescaperoom. De schatkamer van Samcity!

Previous Next

Kidsescaperoom party voor 5 of 6 kids t/m 12 jaar.

Previous Next

Treasure Hunt The Game. Outdoor activiteit.

Cookie Verklaring Privacy Verklaring Studio Tempel