Boek nu Boek nu Escaperoom Purmerend Samcity - Battleroom en kindervariant.

Escaperoom Hoorn

De deur van de tattooshop valt in het slot. Je zit gevangen in een tijdbom. Vind de sleutel binnen een uur en ontsnap, anders staan wij niet in voor de wandaden van de gefrustreerde tatoeëerder!

  • BATTLE ESCAPEROOM. TWEE IDENTIEKE KAMERS. WIE ONTSNAPT EERST
  • ESCAPEGAME. MET JE TEAMGENOTEN IN DE HANDBOEIEN
  • OUTDOOR TREASURE HUNT. INTERACTIEF EN UITDAGEND
  • KIDSESCAPEROOM. SUPERTOF UITJE VOOR KIDS.

escaperoom purmerend

Een zenuwslopende uitdaging bij Samcity. Een escaperoom in Hoorn, dichtbij Purmerend. Je zit opgesloten in een onheilspellende tattooshop. Alle kans dat je slachtoffer wordt van de leerling tatoeëerder. Deze leerling heeft een voorliefde voor experimenteren op wildvreemden. Het is duidelijk. Hier moet je zo snel mogelijk weg. Samenwerken met  je vrienden, familie, collega’s of andere lotgenoten is cruciaal. Raadsels, puzzels en cryptische aanwijzingen brengen je steeds dichter bij de sleutel. Houdt iedereen onder druk het hoofd koel en lukt het binnen één uur te ontsnappen? In de battle-escaperoom met twee identieke kamers speel je gelijktijdig tegen elkaar. Welke kamer ontsnapt het eerst?

kidsescaperoom purmerend

Je wordt met je vrienden opgesloten in de Schatkamer van Samcity. Wie durft de tunnel in op zoek naar de schat? Alle puzzels moeten worden opgelost om binnen één uur te ontsnappen. Elk kinderfeestje in Samcity kan worden gecombineerd met de kidsescaperoom. De kidsescaperoom Enkhuizen is voor kinderen van 7 t/m 12 jaar en kan met 5 of 6 kinderen tegelijk gespeeld worden.

escapegame purmerend

Je zit vast aan je teamgenoten met handboeien en cijfersloten. Je gaat op een zoektocht door Samcity. Vind jouw team als eerste de codes om je teamgenoten los te spelen? Samenwerken is cruciaal. Haast is geboden. Maar is dit altijd verstandig? Welk team speelt als eerste alle teamleden vrij, kraakt de kluis en komt als winnaar uit de strijd? Perfecte activiteit voor elk bedrijfs- en groepsuitje van 10 tot 21 personen. Onze escapegame kan met al onze activiteiten worden gecombineerd.

treasure hunt purmerend

Treasure Hunt is een superspannende, interactieve en uitdagende outdoor game, waarbij je met je team op zoek gaat naar de code van de schatkist. Er moeten puzzels worden opgelost, vragen beantwoord en opdrachten uitgevoerd. Daarbij draait het om de snelste tijd. Het team dat als eerste de code vindt, is de winnaar. Treasure Hunt The Game kan gespeeld worden met 10 t/m 36 personen.

bedrijfsuitjes purmerend

De battle-escaperoom dichtbij Enkhuizen is perfect voor elk bedrijfsuitje. Voor grote groepen kan de battle-escaperoom worden gecombineerd met alle andere activiteiten. Mega teambuilding!

groepsuitjes purmerend

Vrijgezellenfeest, babyshower, vrienden & vriendinnenuitjes of familiereünie. Combineer de (battle) escaperoom met het lekkers van de horeca. Succes verzekerd voor elk groepsuitje.

Previous Next

Escaperoom Purmerend The Tattooshop!

Previous Next

Familie, vrienden of collega's. Hier leer je elkaar pas echt kennen.

Previous Next

Battle escaperoom Purmerend! Escape en battle in één.

Previous Next

Lukt het binnen één uur te ontsnappen?

Previous Next

Onder constante begeleiding van onze instructeur.

Previous Next

Escape or still stuck? Get your picture!

Previous Next

We staan niet in voor de wandaden van de tatoeëerder..

Previous Next

Escapegame voor groepen.

Previous Next

Kidsescaperoom Purmerend. De schatkamer van Samcity!

Previous Next

Kidsescaperoom party voor 5 of 6 kids t/m 12 jaar.

Cookie Verklaring Privacy Verklaring Studio Tempel