Boek nu Boek nu Escaperoom Enkhuizen Samcity - Battleroom en kindervariant.

Escaperoom
Enkhuizen

De deur van de tattooshop valt in het slot. Je zit gevangen in een tijdbom. Vind de sleutel binnen een uur en ontsnap, anders staan wij niet in voor de wandaden van de gefrustreerde tatoeëerder!

  • Perfect voor groepsuitjes en bedrijfsuitjes.
  • Escapegame. Welk team vindt alle codes? Mega teambuilding!
  • Kidsescaperoom, supertof uitje voor kids! Ook voor kinderfeestjes.
  • Battle escaperoom, escapen en tegen elkaar strijden!

escaperoom Enkhuizen

Een zenuwslopende uitdaging bij Samcity, een escaperoom dichtbij Enkhuizen. Je zit opgesloten in een onheilspellende tattooshop. Alle kans dat je slachtoffer wordt van de leerling tatoeëerder. Deze leerling heeft een voorliefde voor experimenteren op wildvreemden. Het is duidelijk. Hier moet je zo snel mogelijk weg. Samenwerken met  je vrienden, familie, collega’s of andere lotgenoten is cruciaal. Hier leer je mensen pas écht kennen. Raadsels, puzzels en cryptische aanwijzingen brengen je steeds dichter bij de sleutel. Lukt het binnen één uur te ontsnappen? Emoties gieren van stress tot opluchting, van wanhoop tot uitzinnige vreugde. Zinderende spanning. Houdt iedereen onder druk het hoofd koel? In de battle-escaperoom met twee identieke kamers speel je gelijktijdig tegen elkaar. Welke kamer ontsnapt het eerst?

kidsescaperoom Enkhuizen

Je wordt met je vrienden opgesloten in de Schatkamer van Samcity. Wie durft de tunnel in op zoek naar de schat? Alle puzzels moeten worden opgelost om binnen één uur te ontsnappen. Elk kinderfeestje in Samcity kan worden gecombineerd met de kidsescaperoom. De kidsescaperoom Enkhuizen is voor kinderen van 7 t/m 12 jaar.

escapegame Enkhuizen

Je zit met handboeien en cijfersloten vast aan je vrienden, familie of collega’s. Je gaat op een zoektocht door Samcity. Welk team vindt als eerste alle codes om de teamleden los te spelen? Perfecte activiteit voor elk bedrijfs- en groepsuitje van 10 tot 24 personen. De escapegame kan met al onze activiteiten worden gecombineerd.

bedrijfsuitjes

De battle-escaperoom dichtbij Enkhuizen is perfect voor elk bedrijfsuitje. Voor grote groepen kan de battle-escaperoom worden gecombineerd met alle andere activiteiten. Mega teambuilding!

groepsuitjes

Vrijgezellenfeest, babyshower, vrienden & vriendinnenuitjes of familiereünie. Combineer de (battle) escaperoom met het lekkers van de horeca. Succes verzekerd voor elk groepsuitje.

Previous Next

Escaperoom Enkhuizen The Tattooshop!

Previous Next

Familie, vrienden of collega's. Hier leer je elkaar pas echt kennen.

Previous Next

Battle escaperoom Enkhuizen! Escape en battle in één.

Previous Next

Lukt het binnen één uur te ontsnappen?

Previous Next

Onder constante begeleiding van onze instructeur.

Previous Next

Escape or still stuck? Get your picture!

Previous Next

We staan niet in voor de wandaden van de tatoeëerder..

Previous Next

Escapegame voor groepen.

Previous Next

Kidsescaperoom Enkhuizen. De schatkamer van Samcity!

Previous Next

Kidsescaperoom party voor 5 of 6 kids t/m 12 jaar.

Cookie Verklaring Privacy Verklaring Studio Tempel