Boek nu Boek nu Cadeaubonnen Samcity - Voor een actief en uitdagend kado! - Samcity

Cadeaubonnen
Samcity

cadeauBONNEN samcity

Verjaardag, geslaagd of een andere reden voor het geven van een cadeau? Geef een cadeaubon van Samcity. Een cadeaubon van Samcity is leuk om te geven én te krijgen. Voor jong en oud. Voor een vast bedrag of een activiteit. Een actief, sportief en uitdagend cadeau. Met een Samcity cadeaubon maak je iedereen blij. Er zijn online cadeaubonnen via onze website én offline cadeaubonnen bij onze entreebalie verkrijgbaar. Zowel de offline als online cadeaubonnen zijn te besteden voor ál onze activiteiten.

online cadeaubonnen

Via onze website zijn online cadeaubonnen verkrijgbaar. Deze zijn eenvoudig aan te schaffen. Na aanschaf ontvang je de cadeaubon in je mailbox. De bon is speciaal ontworpen om te printen en te geven. Je kunt de bon uiteraard ook cadeau doen via de mail. Perfect voor een cadeau op afstand. Er zijn cadeaubonnen van alle activiteiten, die via onze website geboekt kunnen worden. Een bon voor een Free jump of Double jump in ons trampolinepark. Een Free ride in het BMX & Skatepark. Twee lasergame heats of een bon voor één van onze escaperooms. Ook is het mogelijk een cadeaubon t.w.v. €10,00, €15,00 €20,00 of €25,00 aan te schaffen. Deze bonnen kunnen verzilverd worden voor activiteit(en). Elke bon heeft een unieke code, die eenmalig kan worden verzilverd bij een online boeking. De cadeaubonnen kunnen niet in de online SC Skateshop verzilverd worden.

offline cadeaubonnen

Bij de entreebalie in Samcity kun je cadeaubonnen aanschaffen voor elk bedrag vanaf €7,50. Je kunt ook kiezen voor een cadeaubon voor een activiteit. Met de bij de entreebalie aangeschafte cadeaubonnen kan niet online worden geboekt. Er kan alleen in Samcity zelf mee worden betaald. De cadeaubonnen zijn ook verkrijgbaar in een feestelijk Kidsclub pakket. Een feest om te geven en te krijgen. Join the Kidsclub! Lees hier alle info over onze Samcity kidsclub.

Cookie Verklaring Privacy Verklaring Studio Tempel