Boek nu Boek nu Boogschieten Amsterdam - Onder begeleiding - Samcity

Boogschieten
Amsterdam

Improve your archery skills tijdens de workshop boogschieten. Koelbloedigheid, kalmte en concentratie staan centraal. Zorg voor een vaste hand. Focus, leg aan en tref de roos op het blazoen. Toon jij je een Robin Hood in de dop? Wie is de beste shooter en komt als winnaar uit de strijd?

  • VEILIGE, AFGESLOTEN INDOORBAAN. INSTRUCTEUR AANWEZIG
  • WORKSHOP BOOGSCHIETEN 6-10 PERSONEN. IMPROVE YOUR SKILLS
  • PERFECT V0OR BEDRIJFS- EN GROEPSUITJES. BATTLE FOR THE WINNING TEAM
  • KINDERFEESTJES. BOOGSCHIETEN COMBINEREN MET AL ONZE ACTIVITEITEN

boogschieten amsterdam

Welkom in de Samcity shooting alley. Ben je klaar voor een workshop boogschieten in Hoorn, vlakbij Amsterdam? Leef je uit met deze oeroude schietsport. Onze instructeur brengt je alle skills bij van het schieten met pijl en boog. Gezamenlijke uitleg en persoonlijke tips. Houding, aanspannen van de pees, richten en schieten. Blik op het doel. Bij boogschieten draait het om techniek, koelbloedigheid, kalmte en concentratie. Heb jij een vaste hand en een scherp oog? Stay focused en schiet de meeste pijlen in de roos op het blazoen. Wie komt als winnaar uit de strijd? Uiteraard staat het samen plezier maken centraal. Ballon schieten ontbreekt dan ook niet! Boogschieten is een uitdagende activiteit voor jong en oud. Voor bedrijfsuitjes, groepsuitjes en kinderfeestjes. Perfect voor een teamuitje of sportieve vrijgezellendag.

indoorbaan boogschieten amsterdam

Onze shooting alley is een indoorbaan. Dit zorgt ervoor dat het weer niet van invloed is op het wel of niet doorgaan van de workshop. Er wordt geschoten over een afstand van 11 meter.

veiligheid boogschieten amsterdam

Uiteraard zorgen wij ervoor dat iedereen op een veilige manier deel kan nemen aan de workshop boogschieten. De shooting alley is een afgesloten baan. Elke deelnemer schiet vanaf een vaste plek. De workshop is onder constante begeleiding van onze ervaren instructeur en duurt 45 minuten.

bedrijfsuitjes

Altijd al eens je collega’s willen verslaan? Ga de battle aan tijdens de workshop boogschieten. Zit jij in het winnende team? Boogschieten kan worden gecombineerd met al onze andere activiteiten voor een actief en uitdagend bedrijfsuitje.

groepsuitjes

Shooting alley en keuzemenu of luxe lunch. Hét groepsuitje voor iedereen die de uitdaging aandurft!

kinderfeestjes

Combineer een workshop boogschieten met één van onze andere activiteiten voor een uitdagend kinderfeestje. In de shooting alley zijn speciale kinderbogen aanwezig. De duur van een bezoek aan de shooting alley tijdens een kinderfeestje is 30 minuten.

eigen materiaal aanschaffen

Enthousiast geworden na de workshop boogschieten? Wil je je oriënteren op de aanschaf van een eigen boog? Check hier de Shogun webshop. Shogun is de specialist in al het materiaal voor boogsport voor jong en oud.

bereikbaarheid en parkeren

Samcity ligt in Hoorn. Dit is op 20 minuten afstand vanuit Amsterdam. Samcity ligt pal naast de A7. Er is ruime parkeergelegenheid aanwezig.

Previous Next

Workshop boogschieten Amsterdam. Improve your skills.

Previous Next

6 t/m 10 personen.

Previous Next

Kinderfeestjes

Previous Next

Zelf een boog aanschaffen? www.shogun.nl

Cookie Verklaring Privacy Verklaring Studio Tempel