Boek nu Boek nu Skateshop voor BMX, stuntstep en skateboard - Samcity

BMX, STEP & SKATE SHOP

Boek nu!

UNIEKE Skateshop 

Een compleet assortiment. De tofste merken. Deskundig advies. Lekker passen, voelen en proberen. Voor al je gear voor BMX, stuntstep of skateboard kom je naar de Samcity skateshop of bezoek je onze webshop! De Samcity skateshop heeft alles voor beginners, professionals en artistieke customizers! Daarnaast is de Samcity skateshop dé hoofddealer van TRAXXAS RC auto’s in Noord-Holland.

skateshop assortiment

In de skateshop vind je onze complete TRIAD-OATH en TILT pro scooter en stuntstep collectie in combinatie met onderdelen van Blunt/ENVY, Hang5Gear, Aztec, ROOT, Lucky, Core, North, Native, Striker, Proto en Apex.
Onze BMX collectie bestaat uit de merken FLYBIKES, HARO, MONGOOSE en PREMIUM bikes. Daarnaast is er een uitgebreide collectie skateboards, pennyboards en longboards.

Custom Build of kant en klaar

In onze skateshop kun je kiezen uit kant-en-klare modellen, passend bij jouw lengte, persoonlijke stijl en budget. Ook kun je van alle onderdelen complete BMX-en, skateboards en stuntsteps samenstellen! Alle onderdelen zijn verkrijgbaar. Banden op kleur en hardheid, grips, frames, bars, lagers, forks en pedals. Wij helpen je graag aan jouw optimale keuze.

bescherming en merchandise

In de skateshop vind je ook een uitgebreide collectie helmen en andere beschermers van Shadow, Core en TSG, kleding, sneakers en andere merchandise. Uiteraard zijn alle producten die in de webshop verkrijgbaar zijn op voorraad. Voor alle merken: check de webshop!

Cookie Verklaring Privacy Verklaring Studio Tempel