Boek nu Boek nu BMX lessen - Samcity - Voor lessen stuntstep, BMX en skateboard.

BMX
LESSEN

bmx Lessen 

Hoe beter je wordt, hoe meer plezier je aan je sport beleeft. Als jij lef, enthousiasme en doorzettingsvermogen meebrengt, brengen onze professionele instructeurs jou naar the next level! Het skatepark van Samcity is thé place to be voor het volgen van BMX lessen.

info bmx lessen

Donderdag:
18.00 tot 19.00 uur
19.00 tot 20.00 uur
Zaterdag:
09.00 tot 10.00 uur
10.00 tot 11.00 uur

inhoud bmx lessen  

Bij aanvang van de eerste les schaf je een BMX paspoort aan. In het paspoort staan alle tricks per level uitgewerkt. Tijdens de proefles wordt jouw instroomlevel bepaald. Tijdens de lessen oefen je de tricks behorend bij jouw level. De instructeurs begeleiden en geven instructie.

diploma ride

Twee keer per jaar vindt het diploma rijden plaats. Je komt hiervoor in aanmerking als je voldoet aan alle eisen van je level. De BMX demonstratie wordt afgesloten met een diploma uitreiking. Het behaalde level wordt afgestempeld in je paspoort. Je ontvangt van Samcity de patch voor op je T-shirt. Daarna train je de tricks van het nieuwe level.

MATERIAAL 

Heb je zelf nog geen materiaal? Dat is geen probleem. De lessen in het skatepark zijn inclusief gebruik BMX, helm en bescherming. Wil je eigen materiaal aanschaffen? Dan hebben wij een mooie aanbieding voor je. Bij het volgen van lessen krijg je eenmalig 10 % korting op je aanschaf in de Samcity Skateshop.

overzicht kosten BMX lessen

Persoonsgebonden lessenkaart 12 lessen: €115,00
Pakket 1e aanschaf T-shirt en paspoort: €15,00
Losse verkoop paspoort: €7,50
Losse verkoop T-shirt: €12,50
Losse verkoop patch: €1,00

join the kidsclub

Hoe tof! Kinderen in de basisschool leeftijd die les volgen bij Samcity, worden ook lid van de Samcity Kidsclub. Als kidsclub member kun je gebruik maken van leuke extra’s tijdens evenementen en meedoen aan speciale activiteiten voor leden van de kidsclub! Meld je hier snel aan!

aanmelden BMX lessen

Vergeet je niet van te voren aan te melden voor de BMX lessen. In schoolvakanties en op feestdagen wordt er geen les gegeven.

gratis proefles

Wil je eerst kijken of BMX’en iets voor je is? Via het inschrijfformulier kun je een gratis proefles aanvragen. Kies op het inschrijfformulier de les die jij wilt volgen in het BMX & Skatepark van Samcity. Wij nemen dan z.s.m. contact met je op. Zit het lesuur vol? Meld je aan voor de wachtlijst. Zo gauw er een plekje is, word je uitgenodigd voor het volgen van een proefles BMX.

lessenkaart

Enthousiast na je proefles? Meld je bij onze instructeur aan voor het volgen van de BMX lessen. Voor €115,00 schaf je een 10 x lessenkaart + 2 bonus aan. 12 x sporten. De lessenkaart is vanaf aanschaf 15 weken geldig. Schoolvakanties en feestdagen zijn hier niet bij inbegrepen.

Proefles Skatepark

  • Kies je les

  • Je gegevens

Cookie Verklaring Privacy Verklaring Studio Tempel