Boek nu Boek nu Verbouwing in ons BMX & Skatepark! - Samcity

Verbouwing in ons BMX & Skatepark!

Ons BMX & Skatepark is verbouwd!

Enige weken geleden heeft ons park een metamorfose ondergaan. De deuren van het BMX & Skatepark sloten voor een week zodat wij aan een verbouwing konden beginnen. De foampit is verdwenen en het park is uitgebreid met een resi box. Het resultaat is te gek!

Opruimen, verbouwen en testen

De week van 16-22 mei stond bij ons in het teken van de verbouwing van ons BMX & Skatepark. Maandagochtend vroeg begonnen de mannen eerst met opruimen. Voordat er verbouwd kon worden, moest er natuurlijk eerst opgeruimd worden. Het resultaat einde dag was: 18 vuilniszakken vol met foamresten. Deze foamresten kwamen uit de foampit. Want ja, de foampit is niet meer. Hiervoor is in de plaats iets nog vetters gekomen. Namelijk een resi box. Op een resi box kun je de gruwelijkste tricks en stunts uithalen omdat je op een zachte ondergrond landt. Om de toplaag van de resi box naar binnen te krijgen moest er een ladderlift aan te pas komen. Dit was een gigantische klus. Via de nooduitgang is de toplaag uiteindelijk naar het BMX & Skatepark vervoerd. Vanaf toen kon de nieuwe resi box getest worden. Dit werd gedaan door onze eigen medewerkers. Eerst nog een beetje onwennig, maar al snel hadden ze de smaak te pakken en konden ze niet meer stoppen.

heropening BMX & Skatepark

De mannen  hebben dag en nacht gewerkt om alles op tijd af te hebben. En dat is gelukt, want op zaterdag 21 mei openden wij de de deuren van ons BMX & Skatepark alweer. Sindsdien hebben vele mensen de resi box uitgeprobeerd en het regent alleen maar positieve reacties. Wanneer kom jij onze nieuwe resi box testen?

Ons BMX & Skatepark is te vinden op de 2e verdieping in het Samcity gebouw. Op deze verdieping is ook onze SC Skateshop te vinden.

 

Cookie Verklaring Privacy Verklaring Studio Tempel