Boek nu Boek nu Try Before You Die BMX - Samcity - Een backflip landen op een BMX

Try Before You Die BMX

try before you die bmx

Try Before You Die is een ZAPP programma waarin BNN-presentatoren de meest stoere, grappige en spectaculaire stunts uithalen. Kortom; alle dingen doen die je eens in je leven gedaan moet hebben. Hierbij worden grenzen opgezocht, terwijl alles op camera wordt vastgelegd. 

try before you die backflip op een BMX

In deze aflevering van Try Before You Die gaan Jurre en Quinty de strijd met elkaar aan om op BMX een backflip te landen in de foampit van het BMX & Skatepark van Samcity. Dit alles onder leiding van Nederlands Kampioene Freestyle BMX Shanice Silva Cruz. In 5 stappen probeert zij Jurre en Quinty de backflip te laten landen. Wordt het een RAMP of landen Jurre en Quinty na één dag een backflip?! Wie krijgt uiteindelijk de meeste punten voor de uitvoering? De trick van Jurre of de QUIT-flip van Quinty?

bmx & skatepark met jumpbox met resi landing

Wil je net als Jurre en Quinty een trick landen of wil je zelf materiaal aanschaffen? Samcity in Hoorn is het enige BMX & Skatepark in Nederland mét jumpbox met resi landing en eigen skateshop. Check de webshop van de SC Skateshop of de website van Samcity voor alle info en openingstijden van het park. Vergeet niet je ticket voorafgaand aan je bezoek online te boeken.

Cookie Verklaring Privacy Verklaring Studio Tempel