Boek nu Boek nu Traxxas dealer Noord Holland - shop en webshop RC auto's - Samcity

Traxxas dealer Noord Holland

traxxas dealer noord holland

De SCSkateshop van Samcity is de officiële dealer van Traxxas RC auto’s in Noord Holland. Samcity is gespecialiseerd in de verkoop, het onderhoud en het modificeren van alle RC auto’s van Traxxas. Alle onderdelen voor elk model kunnen geleverd worden. Ook voor zenders, accu’s en en laders kun je in de Samcity shop én webshop terecht.

traxxas rc auto’s

Traxxas is een Amerikaans bedrijf, dat zich sinds 1986 richt op de productie van radiografisch bestuurbare modelvoertuigen. Inmiddels produceert Traxxas zowel elektrisch als op nitro aangedreven bestuurbare auto’s. In 1999 bracht Traxxas zijn eerste full-size monstertruck model uit, de T-Maxx. Traxxas is het best verkopende RC merk op de markt. Doordat alle modellen volledig zijn gebouwd en Ready To Run, is Traxxas zeer geliefd onder de fans van radiografisch bestuurbare autos. Voor Traxxas RC auto’s zijn upgrade parts beschikbaar en deze zijn net als de originele Traxxas onderdelen makkelijk verkrijgbaar. De Traxxas auto’s kenmerken zich door hun robuuste bouw en zeer goede kwaliteit.

Traxxas staat voor kwaliteit en snelheid

Traxxas staat voor kwaliteit en maakt bijna onverwoestbare RC Auto’s. Je kunt met een Traxxas RC Auto zonder problemen jumps maken. Traxxas staat bekend om vermogen en power en maakt de snelste RC Auto’s. De Traxxas XO-01 RC Auto (een 1:8 Racewagen) haalt binnen 4,9 seconden een topsnelheid  van maar liefst 160 km per uur. Dit maakt de Traxxas XO-01 werelds snelste ready-to-race supercar. Het E-Maxx model wordt ook professioneel gebruikt en door het Amerikaanse leger ingezet als robot bommenzoeker.

scskateshop traxxas dealer noord holland

De SCSkateshop van Samcity is de officiële Traxxas dealer in Noord Holland. In de skateshop van Samcity in Hoorn vind je verschillende modellen. Je kunt hier demomodellen uittesten. Ook voor reparaties, onderhoud en het bestellen van onderdelen kun je in de shop bezoeken. Wil je je vast oriënteren of online bestellen? Check hier het assortiment in de webshop.

samcity

Je kunt je bezoek aan de skateshop combineren met een activiteit bij Samcity. Met een trampolinepark, BMX & Skatepark, lasergame arena, escaperooms, shooting alley en een restaurant heeft Samcity alles onder één dak voor een compleet dagje uit. Check hier de website voor meer info.

Het grootste Traxxas model (Traxxas X-Maxx) trekt met gemak een persoon op skateboard voort. 

Cookie Verklaring Privacy Verklaring Studio Tempel