Boek nu Boek nu Samcity voor GIRO 555 - Samcity - Kunstenaar Onno Roos

Samcity voor GIRO 555

Samcity voor Giro 555: Samen in actie voor Oekraïne

Onlangs heeft Samcity een veiling georganiseerd ten behoeve van Giro 555. Een spontaan idee ontstaan vanuit een aantal werknemers van Samcity, om zo een steentje bij te kunnen dragen aan de situatie in de Oekraïne. Van een Samcity skateboard deck uit de SC Skateshop werd een kunstwerk gemaakt.

kunstenaar onno roos

Speciaal voor deze actie heeft de Hoornse kunstenaar Onno Roos voor Samcity een supervet en exclusief skateboard deck ontworpen. Onno is één van de artiesten van het WALLPLUG RECORDS collectief. De kunstwerken van Onno Roos zijn te vinden onder de naam KNUCKLEFUCK.

‘I think with my art it’s mostly about feelings and expressing yourself. Often it’s about things such as love, loneliness and wonder. I try to stay curious and have a positive influence but I also very much like to be relatable for people like me. Youngsters are curious and wandering.’


online veiling

De veiling werd uitgezet op alle social mediakanalen van Samcity. Uiteindelijk is het skateboard deck door John Kleverlaan, mede-eigenaar van Samcity, in het BMX & Skatepark overhandigd aan kunstliefhebber Fred Schimmelpennik. Met het bod van €420,00 was Fred de hoogste bieder. Het deck heeft inmiddels in prominente plek in huize Schimmelpennik. Het bedrag is overgemaakt op GIRO 555.

Cookie Verklaring Privacy Verklaring Studio Tempel