Boek nu Boek nu Pop Up Outlet Samcity - Samcity

Pop Up Outlet Samcity

Vrijdag 18 NOVEMBER Pop Up OUTLET SAMCITY

Na het gigantische succes van onze eerste Pop Up Outlet in mei jl. organiseren wij op vrijdag 18 november opnieuw een mega Pop Up Outlet in ons BMX & Skatepark op de 2e verdieping. Tussen 17.00 en 20.00 uur is het shoppen geblazen met te gekke aanbiedingen en allerlei andere leuke activiteiten. De toegang voor de Pop Up Outlet is gratis.

Diverse vette merken met gigantische kortingen tot 80% 

Het hele jaar door verkopen we in onze fysieke SC Skateshop op de 2e verdieping en onze webshop: kleding, sneakers, skateboards, stuntsteps, BMX’en, onderdelen, accessoires enz. Tijdens de Pop Up Outlet gaan de volgende merken tegen dumpprijzen weg: Vans, Globe, Santa Cruz, Carhartt, Invert, Triad Oath, Blunt, North, Traxxas, Envy, Chilli, Urban Art, AO, Birdhouse, Arbor, Etnies, Premium, Stolen, Emerica enz. enz. De eerste 30 kopers krijgen ook nog eens een te gekke goodiebag!

pop up outlet Loterij

Naast het scoren van een tof item in de sale kun je ook nog eens met dope prijzen naar huis gaan. Wij verloten vanwege dit event namelijk een skateboard EN een stuntstep! De winnaars worden de volgende dag, op 19 november, bekend gemaakt via onze website en de socials! Zorg er dus voor dat je een lootje hebt. De lootjes zijn nu te koop voor 5 euro (3 voor €10,00) aan de entreebalie, in ons restaurant op de 1e verdieping en in onze SC Skateshop op de 2e verdieping.

Dit event wil je niet missen!

Cookie Verklaring Privacy Verklaring Studio Tempel