Boek nu Boek nu Over een auto springen - Samcity - YouTube Lars Peterzon

Over een auto springen

met een schans over een auto springen

Lars Peterzon is een bekende YouTuber. Met zijn YouTube video’s probeert hij te gekke en uitdagende situaties vast te leggen. Hij heeft 196k+ abonnees op YouTube. Zijn video’s hebben een groot bereik. Op instagram heeft hij 170k+ volgers onder de naam @eentetofleventsj. Zijn lifequote is: Sunny Side Up! In deze video daagt hij de teamriders van Samcity uit via een schans over zijn Sunny Sight Up mobiel te springen.

sunny side up

‘Sunny Side Up is all about positivity. Het leven kan soms aardig raar lopen en mijn doel is om dit zo positief mogelijk aan te pakken en door te gaan. Of je nou blij bent of verdrietig… Of je ergens helemaal geen zin in hebt of juist heel veel… Sunny Side Up staat voor genieten op ieder moment van het leven. Ik leef bij de term Sunny Side Up en ik hoop vele van jullie te kunnen inspireren.’

lars peterzon BMX & skatepark Samcity

BMX’en is de nieuwe hobby van Lars. Daarom is hij inmiddels een vaste bezoeker van het BMX & Skatepark van Samcity. Lars een BMX uit de Samcity skateshop gekregen.

video met een schans over een auto springen

Als professioneel bedenker van domme of goede ideeën gaat hij uitdagingen niet uit de weg. In deze vlog daagt Lars Peterzon de teamriders van Samcity uit over zijn Sunny Sight Up mobiel te springen. Calvin @strgang op BMX en Ryan @02.ryan op stuntstep. Dit leverde spectaculaire beelden op.

met een schans over mijn auto springen:

Cookie Verklaring Privacy Verklaring Studio Tempel