Boek nu Boek nu Nieuw bij Samcity: VR Gaming - Samcity

Nieuw bij Samcity: VR Gaming

Nieuw bij samcity: vr gaming

Het is nu mogelijk om bij Samcity te VR Gamen. De nieuwe kamer is gebouwd, door een panel getest en helemaal goedgekeurd. Iedereen is vanaf nu van harte welkom!

VR Gaming: voor jong en oud

Bij VR-Gaming krijgen deelnemers een speciale VR-bril op en spelen ’Cops versus Robbers’ tegen elkaar. Je speelt als agent of overvaller in een spannende schietpartij in een bankkluis. De game is te spelen met 4 tot 12 spelers en dat allemaal in één omgeving. Vanwege de virtuele avatars zie je de daadwerkelijke positie van je ‘real life’ medespelers. Een pilaar in de ruimte kan ineens een waar obstakel in het virtuele spel zijn waar je niet graag tegenaan loopt! Tijdens het spelen van de ‘Cops vs Robbers’ VR game ben je letterlijk vrij om te gaan en staan waar je wilt. Net of je een spel speelt in de echte wereld, maar je bevindt je toch echt in een andere realiteit!

VR Gaming is heel erg leuk om te doen en ook supergrappig om naar te kijken als je niet meedoet. Veel kinderen willen deze activiteit op hun kinderpartijtje en door volwassenen wordt het vaak  geboekt als vriendenuitjes of bedrijfsuitjes. VR-Gaming is voor iedereen vanaf 7 jaar en ouder, dus ook voor volwassenen!

Meer info over VR Gaming bij Samcity via deze link.

Cookie Verklaring Privacy Verklaring Studio Tempel