Boek nu Boek nu Speel onze muziekbingo en verminder zo stress! - Samcity

Speel onze muziekbingo en verminder zo stress!

speel onze muziekbingo en verminder zo stress!

Wie houdt er niet van zingen onder de douche of meeblèren met de radio tijdens het autorijden? Maar wist je dat zingen niet alleen een leuke hobby is, maar ook kan helpen om stress te verminderen? Door samen te zingen met je collega’s, versterk je de onderlinge banden. Het kan ook helpen om de sfeer op de werkvloer te verbeteren en het werkklimaat gezelliger te maken. En zeg nou zelf: wat is er nu leuker dan zingen met je collega’s?! Dat kan NU wanneer je bij Samcity de TE GEKKE muziekbingo boekt.

Muziekbingo

Bingo, maar dan anders. Bij muziekbingo gaat het om dropping balls & beats. Op de bingokaarten staan geen getallen, maar liedjes van (inter)nationale artiesten. Elke bingobal heeft een eigen muziekfragment. Herken dit fragment binnen 30 seconden. Staat het op je bingokaart? Streep de artiest en het nummer weg. Het is uiteraard toegestaan om mee te swingen en te zingen. Ben je geen echte muziekkenner? Dat is geen probleem. De nummers zijn herkenbaar voor iedereen!

Valse muziekbingo

Zorg dat je geen valse bingo hebt. Dit heeft een lied zingen, terwijl je je vetste dansmoves showt, tot gevolg. Hilarisch voor je medespelers!

Extra muziekbingo opdrachten

Sing Along! Weet jij de volgende zin? Verdien een shotje door het nummer verder te zingen als de muziek stopt. Uiteraard zijn alle Sing Along nummers heerlijke meezingers. Ook zijn er ‘Raad de foto’ en ‘Herken de clip’ opdrachten. Herken jij de artiest aan de jeugdfoto of videoclip?

O ja: het maakt niet uit of je wel of niet goed kunt zingen. Het gaat om het plezier en de gezelligheid!
Dus waar wacht je nog op? Zing uit volle borst en laat die stress van je afglijden!

De muziekbingo kun je natuurlijk ook met andere mensen dan je collega’s spelen!

Voor alle info over het spelen van een muziekbingo bij Samcity klik hier!

Bron onderzoek: AD

Cookie Verklaring Privacy Verklaring Studio Tempel