Boek nu Boek nu Lars Peterzon Pro-skaters uitdagen - Samcity - YouTube

Lars Peterzon Pro-skaters uitdagen

lars peterzon pro-skaters uitdagen 

Lars Peterzon is een bekende YouTuber. Met zijn YouTube video’s probeert hij te gekke en uitdagende situaties vast te leggen. Hij heeft 196k+ abonnees op YouTube. Zijn video’s hebben een groot bereik. Op instagram heeft hij 170k+ volgers onder de naam @eentetofleventsj. Zijn lifequote is: Sunny Side Up! In deze video gaat hij pro-skaters uitdagen voor geld.

sunny side up

‘Sunny Side Up is all about positivity. Het leven kan soms aardig raar lopen en mijn doel is om dit zo positief mogelijk aan te pakken en door te gaan. Of je nou blij bent of verdrietig… Of je ergens helemaal geen zin in hebt of juist heel veel… Sunny Side Up staat voor genieten op ieder moment van het leven. Ik leef bij de term Sunny Side Up en ik hoop vele van jullie te kunnen inspireren.’

lars peterzon BMX & skatepark Samcity

BMX’en is de nieuwe hobby van Lars. Daarom is hij inmiddels een vaste bezoeker van het BMX & Skatepark van Samcity. Lars een BMX uit de Samcity skateshop gekregen.

video lars peterzon pro-skaters uitdagen voor geld

Als professioneel bedenker van domme of goede ideeën gaat hij uitdagingen niet uit de weg. In deze vlog gaat Lars Peterzon de teamriders van Samcity uitdagen voor geld tricks te landen in het skatepark. Calvin @strgang op BMX. Ryan @02.ryan, Mick @mickdejongh en Tim @timkleef op stuntstep. Er zijn 5 challenges; verste manual, verste sprong, geblinddoekt een vette trick landen, vetste trick met muur, vetste trick naar keuze.

Pro-skaters uitdagen voor geld:

Cookie Verklaring Privacy Verklaring Studio Tempel