Boek nu Boek nu Lars Peterzon BMX & Skatepark - Samcity - YouTube Lars Peterzon

Lars Peterzon BMX & Skatepark

lars peterzon BMX & skatepark

Lars Peterzon is een bekende YouTuber. Met zijn YouTube video’s probeert hij te gekke en uitdagende situaties vast te leggen. Dit doet hij vaak samen met zijn vrienden. Lars is inmiddels een vaste bezoeker van het BMX & Skatepark van Samcity. Hij heeft 196k+ abonnees op YouTube. Zijn video’s hebben een groot bereik. Op instagram heeft hij 170k+ volgers onder de naam @eentetofleventsj. Zijn lifequote is: Sunny Side Up! 

sunny side up

‘Sunny Side Up is all about positivity. Het leven kan soms aardig raar lopen en mijn doel is om dit zo positief mogelijk aan te pakken en door te gaan. Of je nou blij bent of verdrietig… Of je ergens helemaal geen zin in hebt of juist heel veel… Sunny Side Up staat voor genieten op ieder moment van het leven. Ik leef bij de term Sunny Side Up en ik hoop vele van jullie te kunnen inspireren.’

video lars peterzon BMX & skatepark Samcity

Lars Peterzon is een vaste bezoeker van het BMX & Skatepark van Samcity. BMX’en vindt Lars helemaal te gek. Door zijn interesse in deze sport heeft Lars een BMX uit de Samcity skateshop gekregen. Als professioneel bedenker van domme of goede ideeën gaat hij uitdagingen niet uit de weg. Met het zootje ongeregeld (Boaz, Mees, Timo en Tim) op een skatebaan heeft hij op zijn nieuwe BMX tricks in het park gedaan.

met het zootje ongeregeld op een skatebaan:

Cookie Verklaring Privacy Verklaring Studio Tempel