Boek nu Boek nu Hoorn beweegt - Samcity - Hét platform voor sporters en sportaanbieders

Hoorn beweegt

hoorn beweegt

Het platform Hoorn Beweegt brengt sportaanbieders en sporters samen. Op het platform vind je diverse sportactiviteiten voor verschillende leeftijden. Met een ruim aanbod aan activiteiten in het trampoline- en BMX & Skatepark is Samcity goed vertegenwoordigd op het platform.

het belang van bewegen

Voldoende bewegen is belangrijk voor je gezondheid, het tegengaan van overgewicht en je conditie. Een goede conditie zorgt ook voor een betere weerstand, waardoor je minder snel ziek wordt. Vanuit de gezondheidsraad wordt volwassenen aangeraden minimaal 150 minuten per week aan matig intensieve inspanning te doen plus minimaal twee keer per week spier- en botversterkende activiteiten. Voor kinderen geldt minimaal 60 minuten intensieve inspanning per dag en drie keer per week spier- en botversterkende activiteiten. Teveel stilzitten wordt voor zowel kinderen als volwassenen afgeraden.

een proefles bij samcity

Via de Hoorn Beweegt website kun je je aanmelden voor het volgen van een proefles bij Samcity. Op deze manier kun je ervaren of de door jou gekozen sport ook echt bij je past. Volwassenen kunnen in het trampolinepark Fit Jump lessen 18+ volgen. Kinderen in de leeftijd 7 tot 12 jaar én 12+ kunnen Jumptricks lessen volgen in het trampolinepark. In het BMX & Skatepark worden verschillende lessen gegeven. Je kunt kiezen uit stuntstep-, BMX- en skateboardlessen. De lessen vinden plaats op meerdere tijdstippen.

aanmelden via Hoorn Beweegt

In de volgende video kun je precies zien hoe je je kunt aanmelden voor een activiteit bij Samcity.

Cookie Verklaring Privacy Verklaring Studio Tempel