Boek nu Boek nu Enzo Knol skateboard Samcity - Samcity - YouTube Enzo Knol

Enzo Knol skateboard Samcity

enzo knol skateboard samcity

Met meer dan 2,5 miljoen abonnees is Enzo Knol één van de meest succesvolle Nederlandse YouTubers. Enzo uploadt elke dag een nieuwe vlog met beelden uit zijn dagelijks leven. De vlogs zijn vaak grappig. Maar serieuzere onderwerpen, zoals pesten of gescheiden ouders, gaat hij ook niet uit de weg. Zijn eerste YouTube filmpje kwam online op 9 juni 2013. Enzo Knols kanaal kreeg grote bekendheid na het publiceren van een filmpje in februari 2014, waarin een stunt op een fiets mislukte. Hij kwam ten val en brak zijn arm. Zijn populariteit en daarmee het aantal abonnees op zijn YouTube-kanaal namen daarna snel toe. In 2017 werd in Madame Tussauds in Amsterdam een wassen beeld van hem gemaakt en door Enzo zelf onthuld. Onder de naam Knolpower heeft Enzo Knol een eigen kledinglijn. 

enzo knol en daniel weyers

Voor deze vlog bezocht Enzo Knol het skatepark van Samcity samen met de Tv-presentator en YouTuber Daniel Weyers. Daniel presenteert samen met Marco Kraal het programma Vis TV op RTL 7. Vis TV wordt mede mogelijk gemaakt door Sportvisserij Nederland en heeft als doel de Nederlandse samenleving te laten zien wat de sportvissers beweegt. Daniel Weyers is sinds 2018 ook te zien in de vlogs van Enzo Knol, waarin hij Enzo kennis laat maken met sportvissen.

video enzo knol skatepark samcity

Het skatepark van Samcity is geschikt voor BMX, stuntstep, skateboard en inline-skate. Bij zijn tweede bezoek aan Samcity ging Enzo Knol samen met Daniel Weyers op een skateboard de gekste stunts proberen in het skatepark. De YouTuber en vaste bezoeker van Samcity Lars Peterzon was ook in aanwezig. Met zijn drieën signeerden ze een skateboard uit de skateshop van Samcity.

de gekste stunts uitproberen in een skatepark!:

Cookie Verklaring Privacy Verklaring Studio Tempel