Boek nu Boek nu Enzo Knol BMX Samcity - Samcity - YouTube Enzo Knol

Enzo Knol BMX Samcity

enzo knol BMX samcity

Met meer dan 2,5 miljoen abonnees is Enzo Knol één van de meest succesvolle Nederlandse YouTubers. Enzo uploadt elke dag een nieuwe vlog met beelden uit zijn dagelijks leven. De vlogs zijn vaak grappig. Maar serieuzere onderwerpen, zoals pesten of gescheiden ouders, gaat hij ook niet uit de weg. Zijn eerste YouTube filmpje kwam online op 9 juni 2013. Enzo Knols kanaal kreeg grote bekendheid na het publiceren van een filmpje in februari 2014, waarin een stunt op een fiets mislukte. Hij kwam ten val en brak zijn arm. Zijn populariteit en daarmee het aantal abonnees op zijn YouTube-kanaal namen daarna snel toe. In 2017 werd in Madame Tussauds in Amsterdam een wassen beeld van hem gemaakt en door Enzo zelf onthuld. Onder de naam Knolpower heeft Enzo Knol een eigen kledinglijn. 

enzo knol en lars peterzon

De YouTuber Lars Peterzon en Enzo Knol zijn gedurende een aantal maanden huisgenoten geweest. Ze hebben allebei een eigen stijl van vloggen. Waar Enzo een dagelijkse vlog uploadt, richt Lars zich meer op uitdaging en challenges. Uiteraard zijn ze ook in elkaar vlogs te zien. Doordat Lars een regelmatige bezoeker van Samcity is, kon een bezoek van Enzo Knol aan het BMX & Skatepark van Samcity niet uitblijven.

vlog enzo knol skatepark samcity

Het skatepark van Samcity is geschikt voor BMX, stuntstep, skateboard en inline-skate. Lars Peterzon heeft van de skateshop van Samcity een BMX heeft gekregen. Hij is sindsdien vaak op zijn BMX in het te skatepark te vinden. Enzo Knol gaat het BMX’en ook uitproberen, met een spectaculaire vlog tot gevolg: Met een fiets springen over 5 mensen!!

enzo knol skatepark samcity:

Cookie Verklaring Privacy Verklaring Studio Tempel