Boek nu Boek nu Eerste pop up event Samcity succesvol - Samcity

Eerste pop up event Samcity succesvol

Eerste Pop Up EVENT SAMCITY succesvol

Op vrijdag 6 mei veranderde ons BMX & Skatepark in een grootse pop up mega sale outlet. Om 15.45 uur betraden de eerste bezoekers ons gebouw en iets voor 16 uur stond het rijen dik voor de ingang van ons BMX & Skatepark. In de outlet kon je te gekke kleding scoren met superhoge kortingen. Maar niet alleen kleding, ook sneakers, skateboards, stuntsteps, BMX’en en accessoires gingen weg tegen dumpprijzen. Het pop up event is zeer succesvol verlopen!

Diverse VETTE merken

Een kleine opsomming van de merken die te vinden waren in de pop up outlet: Vans, Globe, Santa Cruz, Carhartt, Invert, Triad Oath, Blunt, Chilli, Arbor, Etnies, Emerica enz. enz. Deze merken zijn overigens het hele jaar te koop in onze SC Skateshop op de 2e verdieping en in onze webshop.

Naast het scoren van een tof item in de sale kon je tijdens het pop up event ook stiften op canvas onder begeleiding van echte kunstenaars. Zij gaven je tips & tricks over hoe te stiften op canvas als een echte ‘pro’. Het resultaat: stuk voor stuk prachtige kunstwerken. Van al dat shoppen en stiften krijg je natuurlijk honger. Uiteraard kon er ook heerlijk worden gegeten in ons restaurant op de eerste verdieping.

Verder maakte je tijdens het event ook nog kans om superprijzen te winnen in onze loterij. Wat te denken van een BMX fiets, een stuntstep of een skateboard?! De winnaars zijn de volgende dag via social media bekendgemaakt en kwamen hun prijzen ophalen.

POP UP EVENT KRIJGT EEN Vervolg IN HET NAJAAR

Dit eerste pop up event was voor ons een groot succes. Maar we hebben ook van onze bezoekers vernomen dat ze het geweldig vonden. Wat ons betreft is deze eerste editie dus zeker niet de laatste. Het is de bedoeling dat er in het najaar opnieuw een pop up mega sale georganiseerd gaat worden. Houd onze kanalen dus goed in de gaten!

Cookie Verklaring Privacy Verklaring Studio Tempel