Boek nu Boek nu Diner Cadeau Kaart - Samcity

Diner Cadeau Kaart

Diner Cadeau Kaart 

Diner Cadeau is dé cadeaukaart voor iedereen die van lekker eten en drinken houdt. En het leuke is dat je deze kaart nu ook bij Samcity in ons restaurant kunt besteden! De Diner Cadeau kaart is Giftcard van het jaar 2021/2022!

Combineren maar

Als je besluit om je Diner Cadeau Kaart bij Samcity te verzilveren dan kan dat op verschillende manieren. Je kunt ervoor kiezen om heerlijk te eten in ons restaurant en verder niets, maar het is natuurlijk veel leuker om het eten te combineren met onze activiteiten en zo een geweldige dag te beleven. Kom je bijvoorbeeld met het gezin naar Samcity, dan is het leuk om de kids lekker te laten springen in ons trampolinepark. Maar, stel je komt met je vrienden lekker bij ons eten, dan kun je dit ook combineren met bijvoorbeeld een workshop boogschieten, een spannende escaperoom, of onze nieuwste activiteit: een VR escapegame spelen!

ONZE Menukaart

Voor individuele bezoekers en de kleine groep biedt onze menukaart volop keus. Onze enthousiaste koks maken van élk gerecht iets bijzonders! Bekijk hier onze menukaart.

Meer info

Voor vragen over het verzilveren van de Diner Cadeau kaart bij Samcity of het maken van een reservering in ons restaurant bel je met: 0229-34 33 33. Wil je meer algemene info over de Diner Cadeau kaart klik dan hier.

Cookie Verklaring Privacy Verklaring Studio Tempel