Boek nu Boek nu Courage Adams Flybikes - Flybikes Release jam in het BMX & Skatepark

Courage Adams Flybikes

Flybikes release jam bij samcity met courage adams en sem kok

In 2019 organiseerde Samcity in samenwerking met Rock N Roll BMX een FLYBIKES Release JAM bij Samcity! Speciaal voor deze JAM kwamen de Spaanse Pro Freestyle BMX rider “ COURAGE ADAMS” en het Nederlandse talent “SEM KOK” hun skills showen. 

Courage adams bezoekt Samcity

Courage Adams is één van werelds beste BMX street riders. Het was dan ook geweldig om hem op zijn bike te zien in het BMX & Skatepark van Samcity. Zijn niveau van bike controle en balans is unreal! Courage is geboren in 1996 in Benin City in Nigeria. Hij woont momenteel in Madrid in Spanje. Hier brengt hij veel tijd door met het rijden op het Cortes-plein. BMX begon als iets onbelangrijks in zijn leven, maar is nu alles voor hem. ‘Als ik een slechte dag heb of me gestrest voel, hoef ik alleen maar op mijn fiets te rijden.’ Zijn motto is dan ook: Ride and have fun.

sem kok

Nederlands talent Sem Kok is een van Flybikes protegees. Nadat hij op de Vans BMX Pro Cup in 2017 in Malaga heel goed reed, was hij daarna op zijn BMX overal zichtbaar in Europa. Zijn naam dook op in verschillende Instagram-feeds van trails jams, altijd rijdend als een echte baas. Tijdens de Vans BMX Pro Cup in 2018 in Malaga reed Sem echt heel goed. Een van zijn runs, die eindigde met een 180 over de jumpbox was een belangrijk hoogtepunt van het weekend. Hiermee en met nog veel meer geweldig rijden, verdiende Sem zichzelf de pro-rijdersstatus bij Flybikes. Flybikes is uiterst selectief bij het toevoegen van een rider aan het Pro-team. Sinds Sem Kok voor Flybikes heeft gereden via Rock N Roll Distribution, heeft hij serieus werk en mijlen verricht. Dit kwam zijn snelheid en stijl ten goede. Van overgangen naar paden en straatspots tijdens relaxte sessies tot wedstrijden, zoals de Vans BMX Pro Cup. Sem blijft zijn grenzen verleggen!

flybikes in de scskateshop

Flybikes is één van de weinige Europese BMX merken. Sinds de start van het bedrijf in 1999 in Vigo in Spanje, heeft Flybikes zich toegewijd om de nieuwste technologieën en nieuwste innovaties te bieden in het steeds veranderende gezicht van BMX. Dit vanuit pure liefde voor de BMX. Het verfijnen van wat als normaal wordt beschouwd voor het ultieme doel. De best mogelijke rit! Het merk wordt verkocht in de shop en de webshop van Samcity.

samcity

Tijdens het bezoek aan Samcity lieten Courage Adams en Sem Kok tricks zien, die in het Samcity BMX & Skatepark nog niet eerder geland waren.

Cookie Verklaring Privacy Verklaring Studio Tempel