Boek nu Boek nu Bedrijfsuitjes Samcity - Activiteiten, horeca en feestruimte

Bedrijfsuitjes

 

bedrijfsuitje

Is het tijd voor het jaarlijks bedrijfsuitje, een teambuilding sessie, een feestje met de afdeling of met het hele bedrijf? Met een ruim aanbod aan activiteiten, een feestruimte en een sfeervol restaurant heeft Samcity alles onder één dak voor bedrijfsuitjes, waar nog lang over nagepraat wordt. Voor kleine en grote groepen, zelfs inclusief het hele gezin, bieden wij arrangementen. Voor groepen vanaf 100 personen behoort Samcity Exclusief tot de mogelijkheden. Zit jouw arrangement er niet tussen of wil je liever een bedrijfsuitje op maat? Ook dat is mogelijk.

totaal ontzorgen 

Daar zit je dan. Oriënterend. Het is jouw taak het bedrijfsuitje te organiseren. Altijd een hele klus. Het moet iets zijn dat iedereen leuk vindt. Geschikt voor alle leeftijden. Alles op één locatie. En tja, wat doen we als het regent… Dus het liefst op een indoorlocatie. Bij Samcity hebben we ons gespecialiseerd in bedrijfsuitjes voor élke groep. Wij maken het organiseren van het bedrijfsuitje dan ook zo makkelijk mogelijk. Géén urenlange voorbereiding en op zoek naar ideeën, maar eenvoudig onze checklist bedrijfsuitjes volgen en op de dag zelf volop samen genieten. Zo hebben wij alle mogelijkheden voor een geslaagd bedrijfsuitje al voor je gecombineerd. Je hoeft alleen nog maar te kiezen uit ons ruime aanbod bedrijfsuitjes. Ook hebben we alle info over de organisatie van het bedrijfsuitje al voor je op een rijtje gezet.

checklist bedrijfsuitjes

 • Kies uit ons ruime aanbod arrangementen het bedrijfsuitje dat bij jullie past.
 • Reserveer het gekozen arrangement online via het reserveringsformulier.
 • Heb je speciale wensen? Deze kunnen toegevoegd worden via de opmerkingen.
 • Wij checken de beschikbaarheid van de activiteiten. Het is daarom handig het bedrijfsuitje op tijd te reserveren.
 • Je ontvangst z.s.m. de bevestigingsmail met alle info over het gereserveerde bedrijfsuitje en de organisatie vooraf en op de dag zelf.

vooraf overleggen

Vind je het prettig voorafgaand aan het reserveren te overleggen? Dat is uiteraard mogelijk. Samcity bezoeken voor een rondleiding, extra informatie of overleg kan natuurlijk ook. Wij ontvangen je graag. Vergeet niet eerst een afspraak te maken. Dat kan telefonisch via 0229-34 33 33 of via een mail naar reserveringen@samcity.nl

organisatie bedrijfsuitje vooraf

Bij Samcity vinden we het belangrijk dat alles tot in de puntjes geregeld is. Zowel voor de gekozen activiteiten als voor de horeca. In de bevestigingsmail van de reservering ontvang je het programma en het tijdschema voor het bedrijfsuitje. Ook sturen we inteken- en keuzeformulieren voor de activiteiten en de horeca. Wij vragen jullie alle formulieren een week voorafgaand aan het bedrijfsuitje terug te sturen. Zo hebben wij alle tijd ons voor te bereiden om het bedrijfsuitje perfect te laten verlopen. Bij jullie kan de voorpret gaan beginnen. Op de dag zelf hoeft er niets meer geregeld te worden.

activiteiten mix

Is de groep te groot voor één gekozen activiteit? Maak dan gebruik van ons Activiteitenmix arrangement. Onze Activiteitenmix arrangement is geschikt voor grote groepen t/m 125 personen. Rekening houdend met het aantal personen, kies je uit ons aanbod de activiteiten die jullie willen doen. Deze activiteiten kun je eenvoudig doorgeven via het reserveringsformulier. Je kunt kiezen uit één of twee activiteiten per persoon.

intekenlijsten activiteiten

Wij sturen de intekenlijsten voor de gekozen activiteiten mee met de bevestigingsmail. Wel zo handig. Zo kunnen de teams voorafgaand aan het uitje al gemaakt worden. Heb je gekozen voor een Activiteitenmix arrangement en mogen de deelnemers zichzelf nog inschrijven voor de gekozen activiteit(en)? Dan ontvang je de intekenlijsten voor deze activiteiten. Zo zijn de gekozen activiteiten en de teams voorafgaand aan het bezoek bekend. Bij onze groepsactiviteiten vind je alle info over de activiteiten.

keuzemenu formulier

Voor arrangementen met ons keuzemenu sturen wij het keuzemenu formulier toe. Zo is van alle deelnemers de keuze voor het voor-, hoofd- en het nagerecht bekend. Wel zo praktisch.

organisatie bedrijfsuitje op de dag zelf

En dan is de dag van het bedrijfsuitje zelf aangebroken. Gezonde spanning… Iedereen heeft er zin in. Elkaar uitdagen. Zat ik nou met jou in het team of strijd ik straks tegen jou? Eén ding is zeker. Bij Samcity zijn wij er klaar voor om jullie te ontvangen!

 • Wij verwelkomen elke groep op onze schermen.
 • Onze host ontvangt jullie bij onze entreebalie. Als de groep compleet is, gaan we naar de ontvangstruimte.
 • Het programma wordt doorgenomen. De teams worden besproken. Bij een grote groep met meerdere activiteiten vermelden we het programma en het teams op het scherm in de ontvangstruimte. Onze instructeur(s) worden aan jullie voorgesteld.
 • Moments to remember! We maken een groepsfoto. Deze foto krijgen jullie na afloop ingelijst mee. Leuk om op te hangen als herinnering! Ook ontvangen jullie de foto digitaal in de bedankmail na afloop van het bedrijfsuitje. Altijd handig als jullie via social media of Google-review anderen laten weten over jullie te gekke uitje bij Samcity!

activiteiten bedrijfsuitje

Bij alle activiteiten zijn onze enthousiaste instructeurs aanwezig. Zij begeleiden de activiteiten, zorgen dat iedereen in het juiste team zit, geven uitleg en maken de winnaars bekend. Er kan gekozen worden uit de volgende activiteiten voor groepen: (Battle) escaperoom, Escapegame, Lasergame, VR Escapegame, Boogschieten in de Shooting Alley, Dodgeball op trampolines, Pubquiz, Muziekbingo.

het gemak van alles onder één dak

Onze horeca is precies op de hoogte van jullie keuze voor het eten en het tijdschema. Het gemak van alles onder één dak. Er hoeft op de dag zelf niet meer van locatie gewisseld te worden en ook niets meer geregeld te worden. In ons sfeervolle restaurant gaan jullie heerlijk genieten van lekker samen eten. Er kan worden gekozen uit arrangementen inclusief 3 drankjes óf een 2 uur durend drankarrangement voor onbeperkt gebruik van fris, bier, wijn en koffie of thee.

bedrijfsuitje op maat

Bij Samcity kun je ook kiezen voor een bedrijfsuitje op maat. Samen zetten we jouw wensen om naar een mooi programma op de dag zelf. Zo maken onze feestzaal, restaurant én activiteiten voor kinderen Samcity perfect voor een Sinterklaasfeest op locatie. In overleg maken we een programma dat voldoet aan al jouw wensen.

Bereikbaarheid en parkeren

Samcity bevindt zich pal naast de A7. Dit maakt Samcity eenvoudig bereikbaar. Er is ruime parkeergelegenheid aanwezig. De parkeerkosten bedragen €1,30 per dag.

uitje met het hele bedrijf, afdelingsuitje, personeelsfeest, teamuitje, bedrijfsborrel, bedrijfsuitstapje met het hele gezin, jaarlijks uitje, nieuwjaarsborrel, afscheidsreceptie, teambuilding

 • VOOR KLEINE EN GROTE GROEPEN. OOK MAATWERK MOGELIJK
 • ACTIVITEITEN EN HORECA. TEAMBUILDING
 • ALLES ONDER ÉÉN DAK. RUIME PARKEERGELEGENHEID
 • SAMCITY EXCLUSIEF. VOOR GROEPEN VANAF 100 PERSONEN

Met 27 collega's een supergezellige avond gehad. Heerlijk gegeten, uitgebreid keuzemenu, zeer goede bediening. Daarna de VR Escapegame gespeeld. We werden ook hierbij super begeleid en het was een erg leuk spel. Dikke aanrader

We hebben een superochtend bij Samcity gehad voor onze werknemers en hun gezin. We komen volgend jaar graag weer terug.

Samen met je collega’s de strijd aangaan met andere collega’s; wat was dit ontzettend leuk! Doordat er 2 dezelfde escaperooms zijn (die je dus tegelijkertijd doet) komt er een extra dimensie bij. Je wilt niet alleen ontsnappen maar óók eerder dan het andere team! De opdrachten om te ontsnappen zijn heel divers waardoor elke speler zijn sterke kant kan laten zien. Kortom een geweldig teamuitje!

Het bedrijfsuitje battle escaperoom, lasergame en keuzemenu was helemaal geweldig. Absolute aanrader!

Wat een geslaagd uitje bij Samcity! Escapegame, lasergamen en heerlijk eten in het gezellige restaurant. Het was top!

Heel leuk bedrijfsuitje gehad. Wij deden de escaperoom. Ontzettend leuk! En niet te vergeten heerlijk gegeten. Voor herhaling vatbaar!

Super geschikt als teambuilding locatie, de escape room battle daagt je uit het beste uit je team te halen.

We hebben met het team van Het Wapen een bezoek gebracht aan Samcity. Wat was het tof! VR-gaming, mega spannend om een virtuele bankoverval mee te maken. We hebben lekker gegeten en uiteraard geborreld. Ter afsluiting een muziekbingo met sing-along en lekkere shotjes.

Geslaagd personeelsuitje met ons team! Gevraagd of er een vorm van trampoline trefbal mogelijk was. Dat stond niet bij de arrangementen, maar kon wel geregeld worden! Aansluitend een lekkere lunch, lasergamen en lekkere hapjes. Goed verzorgd, vriendelijk personeel, voor herhaling vatbaar!

Previous Next
Cookie Verklaring Privacy Verklaring Studio Tempel