Boek nu Boek nu VR-Gaming - Zet je VR bril op en stap in de virtuele wereld - Samcity

VR-Gaming

€ 120,00/180,00 Reserveren

VR-gaming samcity

 • vr arena

  Zet je VR bril op, pak je fictieve gun en stap in een virtuele wereld. In de VR arena speel je de exclusieve game ‘COPS VS ROBBERS’. Daarbij maak je gebruik van talloze spelelementen voor dé ultieme virtual reality experience. Je speelt met vier personen tegelijk in dezelfde game op een groot speelveld, een futuristische bank. Eén team kruipt in de huid van de agenten. Het andere team in de huid van de overvallers. Dit team maakt jacht op een flinke buit, waarbij alles op alles wordt gezet om te ontsnappen. VR gamen is een unieke ervaring en spectaculaire belevenis voor jong én oud.

 • reserveren

  VR gaming kan gereserveerd worden vanaf 4 t/m 12 personen. Vanaf 8 personen raden wij aan 1,5 uur speeltijd te reserveren. In de arena kun je meekijken naar medespelers in actie in de virtuele wereld. Dit staat garant voor hilarische momenten.

 • arrangementen vr-gaming

  VR gaming kan worden gecombineerd met al onze activiteiten en lekker samen eten en drinken voor het perfecte kinderfeestje, bedrijfs- of groepsuitje of vergaderarrangement. Check hier ons aanbod.

 • borrelarrangement

  Maak je uitje compleet en boek online een borrelarrangement bij je ticket! Je krijgt hierbij 3 drankjes (bier, wijn, frisdrank) + 3 hapjes bittergarnituur. Na afloop valt er genoeg na te genieten met elkaar! Wij zorgen dat jullie gereserveerde tafel klaarstaat. Een drankje nuttigen in de VR arena is uiteraard ook mogelijk.

Heb je speciale wensen?

Neem dan contact op met het team van Samcity via reserveringen@samcity.nl of telefonisch via 0229-34 33 33. Wij helpen je graag verder!

Cookie Verklaring Privacy Verklaring Studio Tempel