Boek nu Boek nu Vergaderen & lunch deal - Samcity - Teambuilding

Vergaderen & lunch deal

€ 35,00 P/P v.a. Reserveren

vergaderen & lunch deal

Arrangement voor een vergadering of presentatie in onze vergaderzaal. Vergaderen & Lunch deal. Vooraf of na afloop gaan jullie samen genieten van onze lunch deal.

 • gebruik vergaderzaal

  Onze vergaderruimte biedt alle faciliteiten voor een vergadering of presentatie. Hoge tafels, lage tafels, U-vorm of andere opstelling. We richten de zaal in naar jullie wensen. In de vergaderzaal is een groot scherm en een whiteboard aanwezig. Het arrangement is inclusief koffie, thee en water.

 • Teambuilding

  Samcity is dé ideale locatie voor vergaderen inclusief activiteiten. Teambuilding ten top! Wij bieden de perfecte afwisseling van vergaderen en ontspanning tijdens onze activiteiten.

 • extra activiteiten

  Het vergaderarrangement kan worden uitgebreid met al onze activiteiten voor groepen. Euforisch door de overwinning op collega’s tijdens een lasergame heat, escapegame, VR Escapegame of (battle) escaperoom. Een adrenalinekick opdoen tijdens een boogschiet workshop. Swingen en zingen tijdens de muziekbingo of je kennis testen tijdens de pubquiz. Hierbij is het mogelijk eigen vragen toe te voegen. Hoe goed ken jij het bedrijf, de organisatie of je collega’s? Check hier alle info over de extra activiteiten.

 • vergaderabonnement

  Bezoek je Samcity vier of meer keer per jaar voor een vergadering? Dan is het mogelijk een vergaderabonnement af te sluiten. Een vergaderabonnement geeft 10 % korting op het vergadertarief  bij elk bezoek. Het abonnement is vanaf het eerste bezoek 12 maanden geldig. Mocht je aangeven hiervan gebruik te willen maken, nemen wij contact op voor overleg.

 • genieten van de lunch deal

  Vooraf, na afloop of als break heerlijk genieten van onze lunch deal met vega optie. De lunch deal is inclusief appelsap en jus d’orange. Onze horeca is precies op de hoogte van jullie tijdschema. Alles loopt dus helemaal vanzelf. Het gemak van alles onder één dak.

 • vooraf overleggen

  Je kunt het arrangement eenvoudig reserveren via het reserveringsformulier. Vind je het prettig voorafgaand aan het reserveren telefonisch of per mail te overleggen? Dat is uiteraard mogelijk. Samcity bezoeken voor het bekijken van de vergaderzaal, een rondleiding, extra informatie of overleg kan natuurlijk ook. Wij ontvangen je graag om alle mogelijkheden en de ins & outs van het programma door te spreken.

 • Organisatie op de dag zelf

  Bij Samcity vinden we het belangrijk dat alles tot in de puntjes geregeld is. Lees hier alle info over de organisatie van het vergaderarrangement Vergaderen & Lunch deal vooraf en op de dag zelf.

Heb je speciale wensen?

Neem dan contact op met het team van Samcity via reserveringen@samcity.nl of telefonisch via 0229-34 33 33. Wij helpen je graag verder!

Cookie Verklaring Privacy Verklaring Studio Tempel