Boek nu Boek nu Vergaderen & keuzemenu - Vergaderzaal en activiteiten - Samcity

Vergaderen & keuzemenu

€ 40,00 P/P Reserveren

vergaderen & keuzemenu

Arrangement voor een vergadering of presentatie in onze vergaderzaal. Vergaderen & Keuzemenu. Een vergadering bij Samcity is inclusief 1 heat lasergame voor alle deelnemers. Na afloop gaan jullie samen genieten van één van het keuzemenu.

 • gebruik vergaderzaal

  Onze vergaderruimte biedt alle faciliteiten voor een vergadering of presentatie. Hoge tafels, lage tafels, U-vorm of andere opstelling. We richten de zaal in naar jullie wensen. In de vergaderzaal is een groot scherm aanwezig. Ons vergaderarrangement is inclusief koffie, thee en water.

 • Teambuilding

  Samcity is dé ideale locatie voor vergaderen inclusief activiteiten. Teambuilding ten top! Wij bieden de perfecte afwisseling van vergaderen én ontspanning tijdens onze activiteiten. Ons vergaderarrangement is altijd inclusief 1 heat lasergame. Na een adrenalinekick in de lasergame arena staan alle zintuigen weer op scherp voor elk uitdagend vergaderpunt.

 • extra activiteiten

  Het vergaderarrangement kan worden uitgebreid met ál onze activiteiten voor groepen. Alles is mogelijk. Totale ontlading tijdens het jumpen op trampolines. Euforisch door de overwinning op collega’s tijden onze escapegame of (battle) escaperoom. Afreageren tijdens een workshop boogschieten. Of je kennis testen tijdens de pubquiz. Hierbij is het mogelijk eigen vragen toe te voegen. Hoe goed ken jij het bedrijf, de organisatie of je collega’s? Check hier alle info over de extra activiteiten.

 • genieten van het keuzemenu

  Na afloop gaan jullie heerlijk genieten van ons keuzemenu. Bij de bevestiging van de reservering ontvang je het keuzeformulier voor het menu. Wel zo handig! De keuze voor het voor-, hoofd- en nagerecht kan van te voren doorgegeven worden. Iedereen ontvangt 3 muntjes voor bier (m.u.v. speciaalbier), wijn (1,5 munt), frisdrank, koffie en thee. Onze horeca is precies op de hoogte van jullie tijdschema. Alles loopt dus helemaal vanzelf. Het gemak van alles onder één dak.

 • vooraf overleggen

  Je kunt het arrangement eenvoudig reserveren via het reserveringsformulier. Vind je het prettig voorafgaand aan het reserveren telefonisch of per mail te overleggen? Dat is uiteraard mogelijk. Samcity bezoeken voor het bekijken van de vergaderzaal, een rondleiding, extra informatie of overleg kan natuurlijk ook. Wij ontvangen je graag om alle mogelijkheden en de ins & outs van het programma door te spreken.

 • Organisatie op de dag zelf

  Bij Samcity vinden we het belangrijk dat alles tot in de puntjes geregeld is. Lees hier alle info over de organisatie van het vergaderarrangement Vergaderen & Keuzemenu vooraf en op de dag zelf.

Heb je speciale wensen?

Neem dan contact op met het team van Samcity via reserveringen@samcity.nl of telefonisch via 0229-34 33 33. Wij helpen je graag verder!

Cookie Verklaring Privacy Verklaring Tmpldesign