Boek nu Boek nu Vergaderen & Buffet - Vergaderzaal, activiteiten en horeca - Samcity

Vergaderen & Buffet

€ 50,00 P/P v.a. Reserveren

vergaderen & buffet

Arrangement voor een vergadering of presentatie in onze vergaderzaal. Vergaderen & Buffet. Na afloop gaan jullie samen genieten van ons buffet.

 • gebruik vergaderzaal

  Onze vergaderzaal biedt alle faciliteiten voor een vergadering of presentatie. Hoge tafels, lage tafels, U-vorm of andere opstelling. We richten de zaal in naar jullie wensen. In de vergaderzaal is een groot scherm en een whiteboard aanwezig. Ons vergaderarrangement is inclusief koffie, thee en water.

 • Teambuilding

  Samcity is dé ideale locatie voor vergaderen inclusief activiteiten. Teambuilding ten top! Wij bieden de perfecte afwisseling van vergaderen en ontspanning tijdens onze activiteiten.

 • extra activiteiten

  Het vergaderarrangement kan worden uitgebreid met al onze activiteiten voor groepen. Euforisch door de overwinning op collega’s tijdens een lasergame heat, escapegame, VR escapegame of (battle) escaperoom. Een adrenalinekick opdoen tijdens een boogschiet workshop. Swingen en zingen tijdens de muziekbingo of je kennis testen tijdens de pubquiz. Hierbij is het mogelijk eigen vragen toe te voegen. Hoe goed ken jij het bedrijf, de organisatie of je collega’s? Check hier alle info over de extra activiteiten.

 • vergaderabonnement

  Bezoek je Samcity vier of meer keer per jaar voor een vergadering? Dan is het mogelijk een vergaderabonnement af te sluiten. Een vergaderabonnement geeft 10 % korting op het vergadertarief bij elk bezoek. Het abonnement is vanaf het eerste bezoek 12 maanden geldig. Mocht je aangeven hiervan gebruik te willen maken, nemen wij contact op voor overleg.

 • genieten van een buffet

  Vooraf of na afloop heerlijk genieten van ons buffet. Het buffet is inclusief 3 drankjes of een 2 uur durend drankarrangement voor onbeperkt gebruik van frisdrank, bier, wijn, koffie en thee. Onze horeca is precies op de hoogte van jullie tijdschema. Alles loopt dus helemaal vanzelf. Het gemak van alles onder één dak.

 • vooraf overleggen

  Je kunt het arrangement eenvoudig reserveren via het reserveringsformulier. Vind je het prettig voorafgaand aan het reserveren telefonisch of per mail te overleggen? Dat is uiteraard mogelijk. Samcity bezoeken voor het bekijken van de vergaderzaal, een rondleiding, extra informatie of overleg kan natuurlijk ook. Wij ontvangen je graag om alle mogelijkheden en de ins & outs van het programma door te spreken.

 • Organisatie op de dag zelf

  Bij Samcity vinden we het belangrijk dat alles tot in de puntjes geregeld is. Lees hier alle info over de organisatie van het vergaderarrangement Vergaderen & Buffet vooraf en op de dag zelf.

Heb je speciale wensen?

Neem dan contact op met het team van Samcity via reserveringen@samcity.nl of telefonisch via 0229-34 33 33. Wij helpen je graag verder!

Cookie Verklaring Privacy Verklaring Studio Tempel