Boek nu Boek nu Vergaderen & Borrelen - Vergaderzaal, activiteiten en horeca - Samcity

Vergaderen & Borrelen

€ 37,50 P/P v.a. Reserveren

vergaderen & borrelen

Arrangement voor een vergadering of presentatie in onze vergaderzaal. Vergaderen & Borrelen. Na afloop gaan jullie samen 2 uur borrelen.

 • gebruik vergaderzaal

  Onze vergaderruimte biedt alle faciliteiten voor een vergadering of presentatie. Hoge tafels, lage tafels, U-vorm of andere opstelling. We richten de zaal in naar jullie wensen. In de vergaderruimte is een groot scherm en een whiteboard aanwezig. Het arrangement is inclusief koffie, thee en water.

 • borrelen

  Na afloop gaan jullie 2 uur lang borrelen; gebruik maken van bier, wijn en frisdrank inclusief 3 hapjes bittergarnituur.

 • Teambuilding

  Samcity is dé ideale locatie voor vergaderen inclusief activiteiten. Teambuilding ten top! Wij bieden de perfecte afwisseling van vergaderen en ontspanning tijdens onze activiteiten.

 • extra activiteiten

  Het vergaderarrangement & borrelen kan worden uitgebreid met diverse activiteiten. Zo kun je je kennis testen tijdens de pubquiz. Hierbij is het mogelijk eigen vragen toe te voegen. Hoe goed ken jij het bedrijf, de organisatie of je collega’s? Ook is het mogelijk lasergamen of de muziekbingo toe te voegen aan het arrangement. Euforisch door de overwinning op collega’s tijdens een lasergame heat of swingen en zingen tijdens alle muziekfragmenten. Check hier alle info over de extra activiteiten.

 • vergaderabonnement

  Bezoek je Samcity vier of meer keer per jaar voor een vergadering? Dan is het mogelijk een vergaderabonnement te nemen. Een vergaderabonnement geeft 10 % korting op het vergadertarief bij elk bezoek. Het abonnement is vanaf het eerste bezoek 12 maanden geldig. Mocht je aangeven hiervan gebruik te willen maken, nemen wij contact op voor overleg.

 • vooraf overleggen

  Je kunt het arrangement eenvoudig reserveren via het reserveringsformulier. Vind je het prettig voorafgaand aan het reserveren telefonisch of per mail te overleggen? Dat is uiteraard mogelijk. Samcity bezoeken voor het bekijken van de vergaderzaal, een rondleiding, extra informatie of overleg kan natuurlijk ook. Wij ontvangen je graag om alle mogelijkheden en de ins & outs van het programma door te spreken.

 • Organisatie op de dag zelf

  Bij Samcity vinden we het belangrijk dat alles tot in de puntjes geregeld is. Lees hier alle info over de organisatie van het vergaderarrangement Vergaderen & Borrelen vooraf en op de dag zelf.

Heb je speciale wensen?

Neem dan contact op met het team van Samcity via reserveringen@samcity.nl of telefonisch via 0229-34 33 33. Wij helpen je graag verder!

Cookie Verklaring Privacy Verklaring Studio Tempel