Boek nu Boek nu Trampolinepark young Kids Jump - Voor peuters en kleuters - Samcity

Trampolinepark Young kids jump

€ 11,00 / 7,50 P/P Boek nu

Arrangementen

€ 11,00 / 7,50 P/P

trampolinepark young kids jump

 • trampolinepark

  Ook de jongsten onder ons moeten af en toe hun ei kwijt kunnen. Daarom is ons trampolinepark op rustige (dal)uren ook toegankelijk voor jonge jumpertjes onder de 7 jaar. Trampolinepark Young kids jump. Trampoline springen voor peuters en kleuters. Heerlijk springen en rollen op de trampolines en klauteren op de obstakels in het trampolinepark. Zacht landen in de BagAirbags. Samen sportief bezig zijn, gek doen en plezier maken! Heerlijk bewegen en daarna héél moe weer naar huis. What a way tot start the day! Let op: het is geen young kids only.

 • altijd met een begeleider

  Young kids jumpen altijd met een (18+) begeleider, waarvoor ook een ticket moet worden aangeschaft.

 • check the beschikbaarheid

  Er kunnen ook andere bezoekers in het trampolinepark zijn. Je kunt de beschikbaarheid/ het aantal jumpers in het trampolinepark checken via onze boek nu button. Via deze button kunnen de ticket(s) meteen geboekt worden. Het is aan te raden een rustig tijdstip te kiezen. Bij twijfel kun je ook op de dag zelf bellen naar 0229-34 33 33 en informeren naar een rustig tijdstip.

 • rittenkaart

  Kom je vaak trampoline springen in het trampolinepark van Samcity? Dan is het handig een rittenkaart aan te schaffen. Je betaalt voor 10x trampoline springen en je krijgt 2x een trampolinepark Free jump kado, 10x + 2 bonus. Er is ook een rittenkaart voor de daluren in het trampolinepark beschikbaar. Perfect voor young kids jump in het trampolinepark.

 • young kids only

  Ga je je toch liever voor young kids only? Check hier de website van indoorspeeltuin FunFestijn. Binnen én buiten spelen voor de allerkleinsten.

Heb je speciale wensen?

Neem dan contact op met het team van Samcity via reserveringen@samcity.nl of telefonisch via 0229-34 33 33. Wij helpen je graag verder!

Cookie Verklaring Privacy Verklaring Studio Tempel