Boek nu Boek nu Trampolinepark Free Jump - Samcity - Compleet 1200 m2 indoorpark

Trampolinepark Free jump

€ 11,00 / 7,50 P/P Boek nu

Arrangementen

€ 11,00 / 7,50 P/P
 • trampolinepark FREE JUMP

 • TRAMPOLINEPARK

  Feel free to jump! Trampolinepark Free Jump. Een uur lang heerlijk vrij trampoline springen in ons indoor trampolinepark met allerlei soorten trampolines. Hier kan alles! Sprongen op safe oefenen dankzij de Jumptower en de BigAirbags. Je spierballen testen in de Ninja Course. Landen op de Walk Walls via onze high performance trampolines. Dunken in de basketbalzone. Dodgeball spelen op schuine trampolines. In het trampolinepark zijn altijd instructeurs aanwezig.

 • uitzicht vanuit ons restaurant

  Uiteraard hebben we bij Samcity ook aan de ouders gedacht. Vanuit ons sfeervolle restaurant op de eerste verdieping is er, dankzij de glazen wand, uitzicht op de volledige 1200 m2 van het trampolinepark. Ideaal voor wachtende ouders. Cappuccino, verse muntthee of lunch. Rust. Sfeer. En uiteraard gratis wifi. Is het lekker weer? Dan kun je buiten, op de betonnen trap, heerlijk in het zonnetje zitten. Check hier alvast onze menukaart.

 • free jump Tweede uur aansluitend

  Too much energy? Ben je nog niet moe na één uur trampoline springen? Of wil je die trick toch echt nog even oefenen? Boek een Double jump in onze ticketshop via de boek nu button. Je krijgt het tweede uur aansluitend met korting. Heerlijk twee uur vrij trampoline springen!

 • rittenkaart

  Kom je vaak trampoline springen in het trampolinepark van Samcity? Dan is het handig een rittenkaart aan te schaffen. Je betaalt voor 10x trampoline springen en je krijgt 2x een trampolinepark Free jump kado, 10x + 2 bonus. Er is ook een rittenkaart voor de daluren in het trampolinepark beschikbaar.

Heb je speciale wensen?

Neem dan contact op met het team van Samcity via reserveringen@samcity.nl of telefonisch via 0229-34 33 33. Wij helpen je graag verder!

Cookie Verklaring Privacy Verklaring Studio Tempel