Boek nu Boek nu Shooting alley - Boogschieten - Samcity

Shooting alley

€ 15,00 Boek nu

shooting alley samcity

 • shooting alley

  Enter de shooting alley. Heb jij de vaste hand en het scherpe oog van Robin Hood? Tijdens de workshop boogschieten leert onze instructeur je om te gaan met pijl en boog. Improve your skills! Houding, richten en schieten. Na het oefenen is het tijd voor het serieuze werk. Stay focused! Schiet jij de meeste pijlen in de roos op het blazoen?

 • arrangementen

  De shooting alley kan worden gecombineerd met al onze activiteiten en lekker samen eten en drinken voor het perfecte kinderfeestje, bedrijfs- of groepsuitje. Check hier ons aanbod.

 • borrelarrangement

  Maak je uitje compleet en boek online een borrelarrangement bij je ticket! Je krijgt hierbij 3 drankjes (bier, wijn, frisdrank) + 3 hapjes bittergarnituur. Na afloop valt er genoeg na te genieten met elkaar! Wij zorgen dat jullie gereserveerde tafel klaarstaat.

 • eigen materiaal aanschaffen

  Enthousiast geworden na de workshop boogschieten? Wil je je oriënteren op de aanschaf van een eigen boog? Check hier de Shogun webshop. Shogun is de specialist in al het materiaal voor boogsport voor jong en oud.

Heb je speciale wensen?

Neem dan contact op met het team van Samcity via reserveringen@samcity.nl of telefonisch via 0229-34 33 33. Wij helpen je graag verder!

Cookie Verklaring Privacy Verklaring Studio Tempel