Boek nu Boek nu Meeting & Lunch - Vergaderen en activiteiten - Samcity

Meeting & Lunch

€ 35,00 P/P v.a. Reserveren

meeting & lunch

Arrangement voor een vergadering of presentatie in de vergaderzaal met keuze uit activiteiten voor teambuilding. Vooraf of na afloop gaan jullie samen genieten van de lunch.

 • vergaderzaal

  Onze vergaderruimte biedt alle faciliteiten voor een vergadering of presentatie. Hoge tafels, lage tafels, U-vorm of andere opstelling. We richten de zaal in naar jullie wensen. In de vergaderzaal is een groot scherm en een whiteboard aanwezig. Het arrangement is inclusief koffie, thee en water.

 • Meeting & Teambuilding

  Samcity is dé ideale locatie voor vergaderen inclusief activiteiten.  Wij bieden de perfecte afwisseling van vergaderen én uitdaging tijdens onze activiteiten. Teambuilding ten top!

 • activiteiten teambuilding

  Voor teambuilding kan het arrangement worden uitgebreid met al onze activiteiten voor groepen. Euforisch door de overwinning op collega’s tijdens het Lasergamen, de Escapegame, VR Escapegame of (Battle) escaperoom. Een adrenalinekick opdoen tijdens een workshop Boogschieten. Swingen en zingen tijdens de Muziekbingo of je kennis testen tijdens de Pubquiz. Hierbij is het mogelijk eigen vragen toe te voegen. Hoe goed ken jij het bedrijf, de organisatie of je collega’s? Speel onze gevarieerde Quiz in de Mix of onze outdoor activiteit Treasure Hunt The Game. Check hier alle info over de activiteiten.

 • lunch 

  Vooraf, na afloop of als break heerlijk genieten van onze lunch met vega optie. De lunch is inclusief appelsap en jus d’orange. Onze horeca is precies op de hoogte van jullie tijdschema. Alles loopt dus helemaal vanzelf. Het gemak van alles onder één dak.

 • vooraf overleggen

  Je kunt het arrangement eenvoudig reserveren via het reserveringsformulier. Vind je het prettig voorafgaand aan het reserveren telefonisch of per mail te overleggen? Dat is uiteraard mogelijk. Samcity bezoeken voor het bekijken van de vergaderzaal, een rondleiding, extra informatie of overleg kan natuurlijk ook. Wij ontvangen je graag om alle mogelijkheden en de ins & outs van het programma door te spreken.

Heb je speciale wensen?

Neem dan contact op met het team van Samcity via reserveringen@samcity.nl of telefonisch via 0229-34 33 33. Wij helpen je graag verder!

Cookie Verklaring Privacy Verklaring Studio Tempel