Boek nu Boek nu Kinderfeestje VR-Gaming - VR arena - Samcity

Kinderfeestje VR-Gaming

€ 27,50 P/P Reserveren

kinderfeestje VR-Gaming

Kom je uitleven op één van onze actieve kinderfeestjes. Kinderfeestje VR-Gaming. Stap in een virtuele wereld en beleef een onvergetelijk kinderfeestje!

  • vr arena

    Je zet je VR bril op en stapt de virtuele wereld in. Tijdens het spelen van de exclusieve VR game ‘Cops vs Robbers’ beleef je de intense actie van een bankoverval. VR Lasergamen. Je speelt met 4  vrienden tegelijk in dezelfde game op een groot speelveld; een futuristische bank. Als overvaller of agent ga je de strijd met óf tegen elkaar aan. De overvallers maken jacht op een flinke buit, waarbij alles op alles wordt gezet om te ontsnappen. Iets dat juist door de agenten voorkomen moet worden. Uiteraard kunnen de rollen per heat wisselen. Vanuit de wachtruimte kun je je vrienden in actie zien. Superleuk om naar te kijken. VR- Gaming is een unieke ervaring en spectaculaire belevenis. Onze enthousiaste instructeur zorgt ervoor dat het VR kinderfeestje perfect verloopt.

  • kindermenu

    Tijdens het kinderfeestje gaan jullie chillen met limo en chips én genieten van lekker samen eten! Jullie gereserveerde tafel staat klaar. Tip: Plan het kadootjes geven in tijdens het bezoek aan Samcity. Een leuke activiteit in het restaurant tijdens het wachten op het kindermenu!

  • organisatie kinderfeestjes

    Lees hier alle info over de organisatie van het kinderfeestje VR-Gaming op de dag zelf.

Heb je speciale wensen?

Neem dan contact op met het team van Samcity via reserveringen@samcity.nl of telefonisch via 0229-34 33 33. Wij helpen je graag verder!

Cookie Verklaring Privacy Verklaring Studio Tempel