Boek nu Boek nu Kinderfeestje VR Gaming en BMX & Skate - Kinderfeestjes - Samcity

Kinderfeestje VR-Gaming en BMX & Skate

€ 32,50 P/P Reserveren

Arrangementen

€ 32,50 P/P

kinderfeestje VR-Gaming en BMX & Skate

Kom je uitleven op één van onze actieve kinderfeestjes. Kinderfeestje VR-Gaming en BMX & Skate. Stap in een virtuele wereld en en leef je uit in het skatepark voor een onvergetelijk kinderfeestje!

 • vr arena

  Je zet je VR bril op en stapt de virtuele wereld in. Tijdens het spelen van de exclusieve VR game ‘Cops vs Robbers’ beleef je de intense actie van een bankoverval. VR Lasergamen. Je speelt met 4  vrienden tegelijk in dezelfde game op een groot speelveld; een futuristische bank. Als overvaller of agent ga je de strijd met óf tegen elkaar aan. De overvallers maken jacht op een flinke buit, waarbij alles op alles wordt gezet om te ontsnappen. Iets dat juist door de agenten voorkomen moet worden. Uiteraard kunnen de rollen per heat wisselen. Vanuit de wachtruimte kun je je vrienden in actie zien. Superleuk om naar te kijken. VR- Gaming is een unieke ervaring en spectaculaire belevenis. Onze enthousiaste instructeur zorgt ervoor dat het VR kinderfeestje perfect verloopt.

 • Skatepark

  In het 1000 m2 Skatepark ga je tijdens het kinderfeestje met je vrienden coole tricks oefenen en showen. Ons indoorpark BMX & Skatepark staat vol met spectaculaire obstakels; jumpbox met resi landing, rails en ramps. Deze party is inclusief het gebruik van BMX, stuntstep, skateboard, helm en bescherming. In het park is begeleiding aanwezig. Het skatepark heeft een eigen shop. Check hier de webshop van het Samcity skatepark. Leuk als kadotip voor jarige stuntsteppers, BMX’ers of skateboarders!

 • kindermenu

  Tijdens het kinderfeestje gaan jullie chillen met limo en chips én genieten van lekker samen eten! Jullie gereserveerde tafel staat klaar. Tip: Plan het kadootjes geven in tijdens het bezoek aan Samcity. Een leuke activiteit in het restaurant tijdens het wachten op het kindermenu!

 • organisatie kinderfeestjes

  Lees hier alle info over de organisatie van het kinderfeestje VR-Gaming en BMX & Skate op de dag zelf.

Heb je speciale wensen?

Neem dan contact op met het team van Samcity via reserveringen@samcity.nl of telefonisch via 0229-34 33 33. Wij helpen je graag verder!

Cookie Verklaring Privacy Verklaring Studio Tempel