Boek nu Boek nu Kinderfeestje Jump party - Trampolinepark - Samcity

Kinderfeestje Pyjama Jump Party

€ 15,00 P/P v.a. Reserveren

Arrangementen

€ 15,00 P/P v.a.

kinderfeestje pyjama party

Kom je in je pyjama of onesie uitleven op één van onze actieve kinderfeestjes. Kinderfeestje Pyjama Jump party. Een sportief kinderpartijtje in het trampolinepark!

 • trampolinepark

  What a way tot start the weekendday óf als afsluiter van je slaapfeestje! Op zaterdag én zondag kun je de eerste twee uur het trampolinepark van Samcity bezoeken voor een Pyjama Jump party. Superleuk en origineel. Met je vrienden 1 óf 2 uur in je pyjama of je onesie jumpen in ons 1200 m2 trampolinepark. Spring heel hoog op de high performance trampolines. Ga voor de ultieme uitdaging en test je spierballen in de Ninja Course. Durf je ook vanaf de jumptower in een BigAirbag te vallen? En lukt het jou op de Walk Wall te landen? Speel nog een potje basketbal of dodgeball op de trampolines. Moe geworden? Dat is geen probleem. Je hebt je pyjama al aan voor een powernap!

 • ontbijten @samcity


  Terwijl de kids jumpen, kunnen ouders in ons restaurant genieten van een heerlijk ontbijt. Wil je hier als ouder gebruik van gebruik maken, kun je dit aangeven op het reserveringsformulier van het kinderfeestje.

 • kindermenu

  Tijdens de party chillen met limo en een croissantje. Na afloop valt er heel wat na te praten én te genieten van lekker samen eten! Jullie gereserveerde tafel staat klaar.

 • organisatie kinderfeestjes

  Lees hier alle info over de organisatie van het kinderfeestje Pyjama Jump Party op de dag zelf.

Heb je speciale wensen?

Neem dan contact op met het team van Samcity via reserveringen@samcity.nl of telefonisch via 0229-34 33 33. Wij helpen je graag verder!

Cookie Verklaring Privacy Verklaring Studio Tempel