Boek nu Boek nu Kinderfeestje Pepernoten Jump party - Trampolinepark - Samcity

Kinderfeestje Pepernoten Jumpparty

€ 20,00 P/P v.a. Reserveren

Arrangementen

€ 20,00 P/P v.a.

kinderfeestje pepernoten jump party

Kom je uitleven op één van onze speciale kinderfeestjes. Kinderfeestje Pepernoten Jump party. Pepernoten bakken en jumpen in het trampolinepark met je partyvrienden! Wat een feest! Dit kinderfeestje kan worden geboekt in de periode tussen 18 november en 5 december. Het kinderfeestje kan ook worden uitgebreid met een extra activiteit.

 • pepernoten bakken

  Onze kok heeft het deeg voor de pepernoten al gemaakt. Dat wordt draaien maar! Vergeet niet eerst je koksmuts op te zetten…. en natuurlijk je handen te wassen! Terwijl jullie gaan genieten van het kinderfeestje, gaan de pepernoten de oven in. Na afloop krijg je de warme pepernoten mee naar huis. Dat wordt heerlijk smikkelen.

 • trampolinepark

  Feel free to jump! Met je vrienden een uur lang jumpen in ons 1200 m2 trampolinepark. Spring heel hoog op de high performance trampolines. Ga voor de ultieme uitdaging en test je spierballen in de Ninja Course. Durf je ook vanaf de jumptower in een BigAirbag te vallen? En lukt het jou op de Walk Wall te landen? Onze instructeurs helpen je hier graag bij. Nog een potje basketbal of dodgeball spelen op de trampolines? Tegen een meerprijs van €7,50 P/P is het mogelijk is het mogelijk het kinderfeestje uit te breiden met een extra activiteit.

 • kindermenu

  Tijdens het kinderfeestje gaan jullie chillen met limo en chips én genieten van lekker samen eten! Jullie gereserveerde tafel staat klaar.

 • kinderfeestje uitbreiden

  Wil je het kinderfeestje Pepernoten Jump party uitbreiden met een extra activiteit? Dit is uiteraard mogelijk. Geef op het reserveringsformulier aan van welke activiteit je gebruik wilt maken.

 • organisatie kinderfeestjes

  Lees hier alle info over de organisatie van het kinderfeestje Pepernoten Jump party op de dag zelf.

Kinderfeestje Pepernoten Jump party

 • Hidden
 • Hidden
 • DD slash MM slash JJJJ
 • Je gegevens

Heb je speciale wensen?

Neem dan contact op met het team van Samcity via reserveringen@samcity.nl of telefonisch via 0229-34 33 33. Wij helpen je graag verder!

Cookie Verklaring Privacy Verklaring Studio Tempel