Boek nu Boek nu Kinderfeestje Kidsescaperoom en lasergame XL - Samcity

Kinderfeestje Kidsescaperoom en lasergame XL

€ 32,50 P/P Reserveren

Arrangementen

€ 32,50 P/P

kinderfeestje kidsescaperoom en lasergame xl

Kom je uitleven op één van onze actieve kinderfeestjes. Kinderfeestje Kidsescaperoom en Lasergame xl. Een uitdagend en mega spannend kinderpartijtje in de kidsescaperoom en de lasergame arena!

 • kidsescaperoom

  Ben je klaar voor breinbrekers en zinderende spanning? De deur van de kinderescaperoom gaat dicht. Je wordt met je vrienden opgesloten in de Schatkamer van Samcity. Wie durft de tunnel in op zoek naar de schat? Alle puzzels moeten worden opgelost om de sleutel van de Schatkamer te vinden. Lukt het jullie binnen één uur de schat te vinden en uit de kinderescaperoom te ontsnappen?

 • lasergame 

  Zet je zintuigen op scherp voor een battle in onze lasergame arena The lost City. Mysterieuze doorgangen en schuilplekken. Rennen, sluipen en dekking zoeken. In twee teams ga je real life gamen in onze 500 m2 lasergame arena. Special effects met blacklight lasers en rook. Wie komt als lasergame winnaar uit de strijd? Hoe cool; twee heats lasergame! Lasergame to the MAXX!

 • kindermenu

  Tijdens het kinderfeestje gaan jullie chillen met limo en chips én genieten van lekker samen eten! Jullie gereserveerde tafel staat klaar. Tip: Plan het kadootjes geven in tijdens het bezoek aan Samcity. Een leuke activiteit in het restaurant tijdens het wachten op het kindermenu!

 • organisatie kinderfeestjes

  Lees hier alle info over de organisatie van het kinderfeestje Kidsescaperoom en Lasergame xl op de dag zelf.

Heb je speciale wensen?

Neem dan contact op met het team van Samcity via reserveringen@samcity.nl of telefonisch via 0229-34 33 33. Wij helpen je graag verder!

Cookie Verklaring Privacy Verklaring Studio Tempel