Boek nu Boek nu Kinderfeestje Kidsescaperoom en Jump - Trampolinepark - Samcity

Kinderfeestje Kids escaperoom en jump

€ 27,50 P/P Reserveren

Arrangementen

€ 27,50 P/P

kinderfeestje kids escaperoom en jump

Kom je uitleven op onze actieve kinderfeestje. Kinderfeestje Kidsescaperoom en jump. Een uitdagend en sportief kinderpartijtje in de kinderescaperoom en het trampolinepark!

 • kidsescaperoom

  Ben je klaar voor breinbrekers en zinderende spanning? De deur van de kinderescaperoom gaat dicht. Je wordt met je vrienden opgesloten in de Schatkamer van Samcity. Wie durft de tunnel in op zoek naar de schat? Alle puzzels moeten worden opgelost om de sleutel van de Schatkamer te vinden. Lukt het jullie binnen één uur de schat te vinden en uit de kinderescaperoom te ontsnappen?

 • trampolinepark

  Feel free to jump! Met je vrienden een uur lang jumpen in ons 1200 m2 trampolinepark. Spring heel hoog op de high performance trampolines. Ga voor de ultieme uitdaging en test je spierballen in de Ninja Course. Durf je ook vanaf de jumptower in een BigAirbag te vallen? En lukt het jou op de Walk Wall te landen? Onze instructeurs helpen hier graag bij! Nog een potje basketbal of dodgeball spelen op de trampolines?

 • kindermenu

  Tijdens het kinderfeestje gaan jullie chillen met limo en chips én genieten van lekker samen eten! Jullie gereserveerde tafel staat klaar. Tip: Plan het kadootjes geven in tijdens het bezoek aan Samcity. Een leuke activiteit in het restaurant tijdens het wachten op het kindermenu!

 • organisatie kinderfeestjes

  Lees hier alle info over de organisatie van het kinderfeestje Kidsescaperoom en Jump op de dag zelf.

Heb je speciale wensen?

Neem dan contact op met het team van Samcity via reserveringen@samcity.nl of telefonisch via 0229-34 33 33. Wij helpen je graag verder!

Cookie Verklaring Privacy Verklaring Studio Tempel