Boek nu Boek nu Kinderfeestje Kids escaperoom en Skatepark - Samcity

Kinderfeestje Kids escaperoom en BMX & Skate

€ 27,50 P/P Reserveren

Arrangementen

€ 27,50 P/P

kinderfeestje kids escaperoom en skatepark

Kom je uitleven op één van onze actieve kinderfeestjes. Kinderfeestje Kids escaperoom en skatepark. Een uitdagend en sportief kinderpartijtje in de kinderescaperoom en het skatepark!

 • kidsescaperoom

  Ben je klaar voor breinbrekers en zinderende spanning? De deur van de kinderescaperoom gaat dicht. Je wordt met je vrienden opgesloten in de Schatkamer van Samcity. Wie durft de tunnel in op zoek naar de schat? Alle puzzels moeten worden opgelost om de sleutel van de Schatkamer te vinden. Lukt het jullie binnen één uur de schat te vinden en uit de kinderescaperoom te ontsnappen?

 • skatepark

  In het 1000 m2 BMX & Skatepark ga je tijdens het kinderfeestje met je vrienden coole tricks oefenen en showen. Ons indoorpark staat vol met spectaculaire obstakels; rails en ramps. Lukt het in de foampit te landen? Deze party is inclusief het gebruik van BMX, stuntstep, skateboard, helm en bescherming. In het park is begeleiding aanwezig. Het skatepark heeft een eigen shop. Check hier de webshop van het Samcity skatepark. Leuk als kadotip voor jarige stuntsteppers, BMX’ers of skateboarders!

 • kindermenu

  Tijdens het kinderfeestje gaan jullie chillen met limo en chips én genieten van lekker samen eten! Jullie gereserveerde tafel staat klaar. Tip: Plan het kadootjes geven in tijdens het bezoek aan Samcity. Een leuke activiteit in het restaurant tijdens het wachten op het kindermenu!

 • organisatie kinderfeestjes

  Lees hier alle info over de organisatie van het kinderfeestje Kidsescaperoom en BMX & Skate op de dag zelf.

Heb je speciale wensen?

Neem dan contact op met het team van Samcity via reserveringen@samcity.nl of telefonisch via 0229-34 33 33. Wij helpen je graag verder!

Cookie Verklaring Privacy Verklaring Studio Tempel