Boek nu Boek nu Kinderfeestje Jump & Movie - Samcity en de VUE bioscoop Hoorn

Kinderfeestje Jump & Movie

€ 28,70 P/P Reserveren

Arrangementen

€ 28,70 P/P

kinderfeestje jump & movie

Wil je een bioscoopbezoek combineren met jumpen in het trampolinepark? Kies dan voor Kinderfeestje Jump & Movie. Lekker jumpen, film kijken in de VUE bioscoop en genieten van een kindermenu bij Samcity! De VUE bioscoop en Samcity liggen op 2 minuten loopafstand van elkaar. Dit kinderfeestje kan elke donderdagmiddag, m.u.v. de schoolvakanties, gereserveerd worden met als starttijd rond 15.00 uur.

 • trampolinepark

  Feel free to jump! Met je vrienden een uur lang jumpen in ons 1200 m2 trampolinepark. Spring heel hoog op de high performance trampolines. Ga voor de ultieme uitdaging en test je spierballen in de Ninja Course. Durf je ook vanaf de jumptower in een BigAirbag te vallen? En lukt het jou op de Walk Wall te landen? Onze instructeurs helpen je hier graag bij. Nog een potje basketbal of dodgeball spelen op de trampolines? Tijdens het jumpen kun je chillen met limo en chips.

 • film kijken bij de vue bioscoop

  Elke maandag om 18.00 uur maakt de bioscoop het nieuwe filmprogramma bekend. Wil je het kinderfeestje ruim van te voren plannen? Dat is geen probleem. Je kunt je gewoon lekker laten verrassen! Elke donderdagmiddag staat bij de VUE bioscoop de beste, leukste en nieuwste kinderfilm ingepland. Welke film het ook is, het wordt sowieso feest! Het bezoek is inclusief een kidsbox met popcorn en drinken voor in de pauze.

 • kindermenu

  Na de film sluiten jullie het kinderfeestje af bij Samcity. Jullie gereserveerde tafel staat al klaar. Uiteraard kunnen de begeleiders ook mee-eten. Terwijl de kids jumpen, kunnen de begeleiders hun keuze van de menukaart doorgegeven. Wel zo handig! Zo kunnen jullie gezellig samen eten, na afloop van de film.

 • organisatie kinderfeestje JUmp & movie

  1. Je reserveert het kinderfeestje bij Samcity via het reserveringsformulier.
  2. Samcity geeft de reservering door aan de VUE bioscoop.
  3. De starttijd bij Samcity is 15.00 uur. De starttijd bij de bioscoop is 16.15 uur.
  4. Je betaalt €17,50 per kind bij aanvang in Samcity.
  5. Je betaalt €11,20 per kind (incl. kidsbox) en €11,50 per volwassene bij aanvang in de bioscoop.
  6. De kinderen worden tijdens de film door minimaal 1 volwassene begeleid.

Reserveer Jump & Movie

 • Hidden
 • Hidden
 • DD slash MM slash JJJJ
 • Je gegevens

Heb je speciale wensen?

Neem dan contact op met het team van Samcity via reserveringen@samcity.nl of telefonisch via 0229-34 33 33. Wij helpen je graag verder!

Cookie Verklaring Privacy Verklaring Studio Tempel