Boek nu Boek nu Kinderfeestje Jump en Shooting alley - Trampolinepark- Samcity.

Kinderfeestje jump en shooting alley

€ 25,00 P/P Reserveren

Arrangementen

€ 25,00 P/P

kinderfeestje jump en shooting alley

Kom je uitleven op één van onze actieve kinderfeestjes. Kinderfeestje Jump en shooting alley. Een sportief en uitdagend kinderpartijtje in het trampolinepark en de shooting alley van Samcity!

 • TRAMPOLINEPARK

  Feel free to jump! Met je vrienden een uur lang jumpen in ons 1200 m2 trampolinepark. Spring héél hoog op de high performance trampolines. Ga voor de ultieme uitdaging en test je spierballen in de Ninja Course. Durf je ook vanaf de Jumptowers in een BigAirBag te vallen? En lukt het jou op de Walk Wall te landen? Onze instructeurs helpen hier graag bij! Nog een potje basketbal of dodgeball spelen op de trampolines?

 • Shooting alley

  Kun jij boogschieten als Robin Hood? Onze instructeur leert je omgaan met pijl en boog. Houding, richten en schieten. Wie schiet de meeste pijlen in de roos?

 • kindermenu

  Tijdens het kinderfeestje gaan jullie chillen met limo en chips én genieten van lekker samen eten! Jullie gereserveerde tafel staat klaar.

 • organisatie kinderfeestjes

  Lees hier alle info over de organisatie van het kinderfeestje Jump en Shooting alley op de dag zelf.

Heb je speciale wensen?

Neem dan contact op met het team van Samcity via reserveringen@samcity.nl of telefonisch via 0229-34 33 33. Wij helpen je graag verder!

Cookie Verklaring Privacy Verklaring Studio Tempel