Boek nu Boek nu Kinderfeestje Jump en lasergame - Trampolinepark - Samcity

Kinderfeestje jump en lasergame

€ 20,00 P/P Reserveren

Arrangementen

€ 20,00 P/P

kinderfeestje jump en lasergame

Kom je uitleven op één van onze actieve kinderfeestjes. Kinderfeestje Jump en lasergame. Een sportief en uitdagend kinderpartijtje in het trampolinepark en de lasergame arena!

 • trampolinepark

  Feel free to jump! Met je vrienden een uur lang jumpen in ons 1200 m2 trampolinepark. Spring heel hoog op de high performance trampolines. Ga voor de ultieme uitdaging en test je spierballen in de Ninja Course. Durf je ook vanaf de jumptower in een BigAirbag te vallen? En lukt het jou op de Walk Wall te landen? Onze instructeurs helpen je hier graag bij. Nog een potje basketbal of dodgeball spelen op de trampolines? Vergeet niet je coolste trick te filmen met onze samcitycam.

 • lasergame

  Zet je zintuigen op scherp voor een battle in onze lasergame arena The lost City. Mysterieuze doorgangen en schuilplekken. Rennen, sluipen en dekking zoeken. In twee teams ga je real life gamen in onze 500 m2 lasergame arena. Special effects met blacklight, lasers en rook. Wie komt als lasergame winnaar uit de strijd? Lasergame to the MAXX! Wil je twee heats lasergame boeken? Geef dit door bij de opmerkingen.

 • kindermenu

  Tijdens de party chillen met limo en chips. Na afloop valt er heel wat na te praten én te genieten van lekker samen eten! In het restaurant staat jullie gereserveerde tafel klaar. Tip: Plan het kadootjes geven in tijdens het bezoek aan Samcity. Een leuke activiteit in het restaurant tijdens het wachten op het kindermenu!

 • organisatie kinderfeestjes

  Lees hier alle info over de organisatie van het kinderfeestje Jump en Lasergame op de dag zelf.

Heb je speciale wensen?

Neem dan contact op met het team van Samcity via reserveringen@samcity.nl of telefonisch via 0229-34 33 33. Wij helpen je graag verder!

Cookie Verklaring Privacy Verklaring Tmpldesign