Boek nu Boek nu Kinderfeestje Escaperoom Party - Escaperooms - Samcity

Kinderfeestje Escaperoom Party

€ 22,50 P/P Reserveren

Arrangementen

€ 22,50 P/P

kinderfeestje escaperoom party

Ga de uitdaging aan op één van onze spannende kinderfeestjes. Kinderfeestje Escaperoom party. Kom ontsnappen uit onze escaperoom voor kinderen. Een mega uitdagend kinderfeestje!

  • escaperoom voor kinderen

    Ben je klaar voor breinbrekers en zinderende spanning? De deur van de escaperoom gaat dicht. Je wordt met je vrienden opgesloten in de Schatkamer van Samcity. Wie durft de tunnel in op zoek naar de schat? Alle puzzels moeten worden opgelost om de sleutel van de Schatkamer te vinden. Lukt het jullie binnen één uur de schat te vinden en uit de escaperoom te ontsnappen? Heb je een aanwijzing nodig? Geen probleem. De instructeur kijkt mee via het scherm en kan altijd helpen.

  • kindermenu

    Tijdens het kinderfeestje Escaperoom party gaan jullie chillen met limo en chips én genieten van lekker samen eten! Jullie gereserveerde tafel staat klaar. Tip: Plan het kadootjes geven in tijdens het bezoek aan Samcity. Een leuke activiteit tijdens het wachten op het kindermenu!

  • organisatie kinderfeestje 

    Lees hier alle info over de organisatie van het kinderfeestje op de dag zelf.

Heb je speciale wensen?

Neem dan contact op met het team van Samcity via reserveringen@samcity.nl of telefonisch via 0229-34 33 33. Wij helpen je graag verder!

Cookie Verklaring Privacy Verklaring Studio Tempel