Boek nu Boek nu Kinderfeestje escaperoom - Boogschieten Samcity

Kinderfeestje escaperoom en shooting alley

€ 30,00 P/P Reserveren

Arrangementen

€ 30,00 P/P

kinderfeestje escaperoom en shooting alley

Kom je uitleven op één van onze actieve kinderfeestjes. Kinderfeestje escaperoom en shooting alley. Een mega uitdagend kinderpartijtjes in de kinderescaperoom en de shooting alley!

 • escaperoom voor kinderen

  Ben je klaar voor breinbrekers en zinderende spanning? De deur van de escaperoom gaat dicht. Je wordt met je vrienden opgesloten in de Schatkamer van Samcity. Wie durft de tunnel in op zoek naar de schat? Alle puzzels moeten worden opgelost om de sleutel van de Schatkamer te vinden. Lukt het jullie binnen één uur de schat te vinden en uit de escaperoom te ontsnappen?

 • shooting alley

  Kun jij boogschieten als Robin Hood? Onze instructeur leert je in onze shooting alley om te gaan met pijl en boog. Houding, richten en schieten. Wie schiet de meeste pijlen in de roos?

 • kindermenu

  Tijdens het kinderfeestje gaan jullie chillen met limo en chips én genieten van lekker samen eten! Jullie gereserveerde tafel staat klaar. Tip: Plan het kadootjes geven in tijdens het bezoek aan Samcity. Een leuke activiteit in het restaurant tijdens het wachten op het kindermenu!

 • organisatie kinderfeestjes

  Lees hier alle info over de organisatie van het kinderfeestje op de dag zelf.

Heb je speciale wensen?

Neem dan contact op met het team van Samcity via reserveringen@samcity.nl of telefonisch via 0229-34 33 33. Wij helpen je graag verder!

Cookie Verklaring Privacy Verklaring Studio Tempel