Boek nu Boek nu Kinderfeestje Escaperoom en Jump - Kinderfeestjes - Samcity

Kinderfeestje Escaperoom en jump

€ 27,50 P/P Reserveren

Arrangementen

€ 27,50 P/P

kinderfeestje escaperoom en jump

Kom je uitleven op één van onze actieve kinderfeestjes. Kinderfeestje Escaperoom en jump. Een uitdagend en sportief kinderpartijtje. Ontsnappen uit de escaperoom en jumpen in het trampolinepark!

 • escaperoom voor kinderen

  Ben je klaar voor breinbrekers en zinderende spanning? De deur van de escaperoom gaat dicht. Je wordt met je vrienden opgesloten in de Schatkamer van Samcity. Wie durft de tunnel in op zoek naar de schat? Alle puzzels moeten worden opgelost om de sleutel van de Schatkamer te vinden. Lukt het jullie binnen één uur de schat te vinden en uit de escaperoom te ontsnappen? Heb je een aanwijzing nodig? Geen probleem. De instructeur kijkt mee via het scherm en kan altijd helpen.

 • trampolinepark

  Feel free to jump! Met je vrienden een uur lang jumpen in ons 1200 m2 trampolinepark. Spring heel hoog op de high performance trampolines. Ga voor de ultieme uitdaging en test je spierballen in de Ninja Course. Durf je ook vanaf de jumptower in een BigAirbag te vallen? En lukt het jou op de Walk Wall te landen? Onze instructeurs helpen hier graag bij! Nog een potje basketbal of dodgeball spelen op de trampolines?

 • kindermenu

  Tijdens het kinderfeestje Escaperoom en jump gaan jullie chillen met limo en chips én genieten van lekker samen eten! Jullie gereserveerde tafel staat klaar.

 • organisatie kinderfeestje 

  Lees hier alle info over de organisatie van het kinderfeestje Escaperoom en Jump op de dag zelf.

Heb je speciale wensen?

Neem dan contact op met het team van Samcity via reserveringen@samcity.nl of telefonisch via 0229-34 33 33. Wij helpen je graag verder!

Cookie Verklaring Privacy Verklaring Studio Tempel