Boek nu Boek nu Kinderfeestje Escaperoom en Jump en Lasergame - Samcity

Kinderfeestje Escaperoom en Jump en Lasergame

€ 32,50 P/P Reserveren

Arrangementen

€ 32,50 P/P

kinderfeestje escaperoom en jump en lasergame

Kom je uitleven op één van onze onze actieve kinderfeestjes. Kinderfeestje Escaperoom en jump en lasergame. Een uitdagend en sportief kinderpartijtje. Ontsnappen uit de escaperoom. Je sportief uitleven in het trampolinepark én op jacht in de lasergame arena!

 • escaperoom voor kinderen

  Ben je klaar voor breinbrekers en zinderende spanning? De deur van de kinderescaperoom gaat dicht. Je wordt met je vrienden opgesloten in de Schatkamer van Samcity. Wie durft de tunnel in op zoek naar de schat? Alle puzzels moeten worden opgelost om de sleutel van de Schatkamer te vinden. Lukt het jullie binnen één uur de schat te vinden en uit de kinderescaperoom te ontsnappen? Heb je een aanwijzing nodig? Geen probleem. De instructeur kijkt mee via het scherm en kan altijd helpen.

 • trampolinepark

  Feel free to jump! Met je vrienden een uur lang jumpen in ons 1200 m2 trampolinepark. Spring heel hoog op de high performance trampolines. Ga voor de ultieme uitdaging en test je spierballen in de Ninja Course. Durf je ook vanaf de jumptower in een BigAirbag te vallen? En lukt het jou op de Walk Wall te landen? Onze instructeurs helpen hier graag bij! Nog een potje basketbal of dodgeball spelen op de trampolines?

 • lasergame

  Zet je zintuigen op scherp voor een battle in onze lasergame arena The lost City. Mysterieuze doorgangen en schuilplekken. Rennen, sluipen en dekking zoeken. In twee teams ga je real life gamen in onze 500 m2 lasergame arena. Special effects met blacklight, lasers en rook. Wie komt als lasergame winnaar uit de strijd? Lasergame to the MAXX! Wil je twee heats lasergame boeken? Geef dit door bij de opmerkingen op het reserveringsformulier.

 • kindermenu

  Tijdens het kinderfeestje gaan jullie chillen met limo en chips én genieten van lekker samen eten! Jullie gereserveerde tafel staat klaar.

 • organisatie kinderfeestjes

  Lees hier alle info over de organisatie van het kinderfeestje Escaperoom en jump enlLasergame op de dag zelf.

Heb je speciale wensen?

Neem dan contact op met het team van Samcity via reserveringen@samcity.nl of telefonisch via 0229-34 33 33. Wij helpen je graag verder!

Cookie Verklaring Privacy Verklaring Studio Tempel