Boek nu Boek nu Kinderfeestje Escaperoom en BMX & Skate - Samcity - Top feestje!

Kinderfeestje Escaperoom en BMX & Skate

€ 27,50 P/P Reserveren

Arrangementen

€ 27,50 P/P

kinderfeestje escaperoom en skatepark

Kom je uitleven op één van onze actieve kinderfeestjes. Kinderfeestje Escaperoom en skatepark. Een uitdagend en sportief kinderpartijtje. Ontsnappen uit de escaperoom en stuntsteppen, BMX’en of skateboarden in het BMX & Skatepark!

 • escaperoom voor kinderen

  Ben je klaar voor breinbrekers en zinderende spanning? De deur van de escaperoom gaat dicht. Je wordt met je vrienden opgesloten in de Schatkamer van Samcity. Wie durft de tunnel in op zoek naar de schat? Alle puzzels moeten worden opgelost om de sleutel van de Schatkamer te vinden. Lukt het jullie binnen één uur de schat te vinden en uit de escaperoom te ontsnappen? Heb je een aanwijzing nodig? Geen probleem. De instructeur kijkt mee via het scherm en kan altijd helpen.

 • skatepark

  In het 1000 m2 BMX & Skatepark ga je tijdens het kinderfeestje met je vrienden coole tricks oefenen en showen. Ons indoorpark staat vol met spectaculaire obstakels; rails en ramps. Lukt het in de foampit te landen? Deze party is inclusief het gebruik van BMX, stuntstep, skateboard, helm en bescherming. In het park is begeleiding aanwezig. Het skatepark heeft een eigen shop. Check hier de webshop van het Samcity skatepark. Leuk als kadotip voor jarige stuntsteppers, BMX’ers of skateboarders!

 • kindermenu

  Tijdens het kinderfeestje gaan jullie chillen met limo en chips én genieten van lekker samen eten! Jullie gereserveerde tafel staat klaar.

 • organisatie kinderfeestjes

  Lees hier alle info over de organisatie van het kinderfeestje Escaperoom en BMX & Skate op de dag zelf.

Heb je speciale wensen?

Neem dan contact op met het team van Samcity via reserveringen@samcity.nl of telefonisch via 0229-34 33 33. Wij helpen je graag verder!

Cookie Verklaring Privacy Verklaring Studio Tempel