Boek nu Boek nu Kinderfeestje Escaperoom en BMX & Skate en lasergame

Kinderfeestje Escaperoom en BMX & Skate en lasergame

€ 32,50 P/P Reserveren

Arrangementen

€ 32,50 P/P

kinderfeestje escaperoom en BMX & skate en lasergame

Kom je uitleven op één van onze actieve kinderfeestjes. Kinderfeestje Escaperoom en BMX & Skate en lasergame. Een uitdagend en sportief kinderpartijtje. Ontsnappen uit de kinderescaperoom. Stuntsteppen, BMX’en of skateboarden in het skatepark én op jacht in de lasergame arena!

 • escaperoom voor kinderen

  Ben je klaar voor breinbrekers en zinderende spanning? De deur van de escaperoom gaat dicht. Je wordt met je vrienden opgesloten in de Schatkamer van Samcity. Wie durft de tunnel in op zoek naar de schat? Alle puzzels moeten worden opgelost om de sleutel van de Schatkamer te vinden. Lukt het jullie binnen één uur de schat te vinden en uit de kinderescaperoom te ontsnappen? Heb je een aanwijzing nodig? Geen probleem. De instructeur kijkt mee via het scherm en kan altijd helpen.

 • skatepark

  In het 1000 m2 BMX & Skatepark ga je tijdens het kinderfeestje met je vrienden coole tricks oefenen en showen. Ons indoorpark staat vol met spectaculaire obstakels; jumpbox met resi landing, rails en ramps. Deze party is inclusief het gebruik van BMX, stuntstep, skateboard, helm en bescherming. In het park is begeleiding aanwezig. Het skatepark heeft een eigen shop. Check hier de webshop van het Samcity skatepark. Leuk als kadotip voor jarige stuntsteppers, BMX’ers of skateboarders!

 • lasergame

  Zet je zintuigen op scherp voor een battle in onze lasergame arena The lost City. Mysterieuze doorgangen en schuilplekken. Rennen, sluipen en dekking zoeken. In twee teams ga je real life gamen in onze 500 m2 lasergame arena.  Special effects met blacklight, lasers en rook. Wie komt als lasergame winnaar uit de strijd? Lasergame to the MAXX! Wil je twee heats lasergame boeken? Geef dit door bij de opmerkingen op het reserveringsformulier.

 • kindermenu

  Tijdens het kinderfeestje gaan jullie chillen met limo en chips én genieten van lekker samen eten! Jullie gereserveerde tafel staat klaar.

 • organisatie kinderfeestje

  Lees hier alle info over de organisatie van het kinderfeestje Escaperoom en BMX & Skate en Lasergame op de dag zelf.

Heb je speciale wensen?

Neem dan contact op met het team van Samcity via reserveringen@samcity.nl of telefonisch via 0229-34 33 33. Wij helpen je graag verder!

Cookie Verklaring Privacy Verklaring Studio Tempel